Zdravím.
Viete mi poradiť ktorý automaticky kávovar má ,,napeniť mlieko" ako samostatnú funkciu bez kávy, iba mlieko? Väčšinou sú cappuccino, latte... atď ale neviem nájsť ktorý spraví iba mlieko. Myslím jedným klikom, nie ručne triskou. Tú už nechceme. Ďakujem za rady a typy.
@sasa1310 ďakujem. Máte s ním aj skúsenosť?
Trochu odveci, ale mame som kupila iba cisto napenovac mlieka, a je to super, spravi ti kopec mlieka naraz a usetris si cistenie a udrzbu tej nadrzky pri kavovare
My mame Siemens a ten to robi.
My mame philips lattego a tam robime krpcovi napene mlieko tak, že dam robiť capucino z bezkofeinovej kávy, ktorú samozrejme nedám do nadrzky a teda iba napeni mlieko a cwz trysky prejde obyčajná voda. A samozrejme čistenie napenovaca je úplne jednoduche a bezudrzbove, len oplachnemw hneď po akcii vodou. 👍
Mam presne ten na prvom linku. Uz ho mame 4 roky. Je brutalny
@majlo1234 tento siemens nema ziadnu nadrzku, iba hadicku, ktoru strcis do krabice a pri vypinani kavovaru sa krasne cely system automaticky precisti... Ale naozaj, kupovat kvoli mlieku kavovar nema zmysel
áno. Ale samotné mlieko som ešte nerobila
@helcanw mame asi vyssiu verziu latte go a teda ma aj samostatnu moznost napenenia mlieka...
@majlo1234 aj samostatný napeňovač mlieka máme ☺️ ale vždy sa spravil taký povlak po celom aj po tej vybrujucej špiralke, ktorý sa mi fakt nechcelo čistiť. Ale ďakujem za typ.
@maca1984 ďakujem a aký je to typ? Nech si pozriem nejaké podrobnosti
@mila23 iba mlieko?
@stelarstar prosím ťa, aký to máme/máte kávovar , presne ?
Prisahám,že si to už uložím 🤣
@guiseppinka Hľadáme nový kávovar a chceme aby si aj deti vedeli samé spraviť pohár napeneného mliečka. To nám chýbalo na staršom. Aby ho aj oni mohli využiť. Tak asi to pre nás má nejaký zmysel. Ale aj tak vďaka za radu
@bela30 ktorý typ, prosím?
Chceme si ich pozrieť aspoň niekoľko aby sme si vedeli porovnať .
@bela30 a ako dlho ho už máte? Je bezproblémový?
Delonghi dinamica
Jasne, da sa to uplne v pohode... Zvladnu to aj deti, ked im ukazete co stlacit... Hadicku do krabice zvladnu strcit a po ukonceni to pyta strcit hadicku do pohara a stlacit start
@guiseppinka tak nejako si to predstavujeme, aby netrebalo za každým meniť mlieko v nádržke (syn potrebuje bez laktózy, mi ostatný normálne) takže hadička by bola pre nás asi najlepšia varianta. Ďakujem.
@maca1984 ďakujem idem pozrieť
Hadičkový je aj ten náš Krups.
Pozri pod tým označením.
@maca1984 áno už ho pozeráme ☺️
Siemens EQ 6 plus, jasne nemame s nim ziadny problem zatial. Mame ho asi 2-3 roky uz neviem presne
Miele 6000 rada....
Delonghi dinamica plus. Je super, ale cena je vyssia
https://www.nay.sk/siemens-te651319rw-automatic... tento