Ahojte, chceme troška vynoviť interiér v izbe, zmeniť farbu steny, dať tapetu, zmeniť troška možno nábytok, doplnky. Problém je, že mám nulovú predstavivosť, preto hľadám aplikáciu, kde si môžem "nadizajnovať" izbu, kde sa s tým môžem skutočne vyhrať - kde si môžem zvoliť rôzne farby stien, nábytok, doplnky atď. Máte nejakú osvedčenú apku na toto? Tie, čo som mala stiahnuté, neboli pre mňa úplne vhodné lebo som si nemohla ja voliť jednotlivé veci v izbe, ale apka mi sama ponúkala už hotové návrhy. Máte nejaký tip pre mňa? Ďakujem🙂
V tom home sweet 3d vies aj "vojst" do miestnosti, to ide. Ale myslim si, ze na tak profi design ako v novom byvani asi mozes zabudnut. Alebo teda ak by si stravila hodiny s tym programom... ja ho oouzivam na to, aby som presne vyratal / predstavil si rozmiestnenie nabytku a tak... farby a vzory velmi tazko a pracne... poviem, ze takmer nemozne... v NB maju urcite mega drahy software a kludne mozu mat tie nabytkove vzory od dodavatelov (ze preacaju tie kusy nabytku, ktore vedia nahadzat do toho svojho programu)...
@zic jasné rozumiem, ja v podstate nejdem vôbec meniť rozmiestnenie nábytku, iba vyslovene zmenu farieb a "štýlu" izby, a toto neviem v appkách nájsť, a tuším to tak ľahké nebude. No nič, asi sa budem musieť naozaj spoľahnúť iba na predstavivosť, keď v dostupných softwaroch zrejme takéto malé vylaďovačky nebudú tak ľahko dostupné.
@frida1990 robila som vo sweet home 3d, základné funkcie sú bezplatné, tapety som neriešila iba farby stien