Aniónová podložka (uzemňovacia) na posteľ. Má s tým niekto skúsenosť, či to funguje? Ďakujem
Och bože, sprostym sa dá všetko predať, len rozum nie.
Podľa návodu ide jeden koniec kábla do zásuvky a druhý do podložky a máš si to vychutnať 🙄
@viestta A bude sa ešte menej fyziky učiť, lebo niet učiteľov. Už teraz IQ národa povazlivo klesá 😔
@aurelia2000 v tomto smere nic neprekona sestpolovy magnet, ktory sa mi raz jeden smejd pokusal nanutit ako zazracnu metodu na vsetko. Dokonca to malo odstranit, tak to povedal, "odstranit cukrovku". Ale mal sa dobre, takze blbych bolo dost uz pred 20 rokmi
Tak bavila som sa na túto tému s jedným architektom, ktorého mama má rakovinu. A zaujíma sa o všetko, čo jej môže pomôcť. A zaoberá sa tým aj Jaroslav Lachky, celkovo ide o grounding. No nic, vidím, ze tu nenajdem extra intelekty. Tak pekný zvysok dňa...
Aj v čerstvom vzduchu sú negatívne ióny, preto je dobré často vetrať interiér, a byť vonku čo najviac, taktiež na slnku, a dotýkať sa zeme. Ale dostávať to aj v malom množstve počas spánku by nebolo na škodu, keď má niekto nekvalitný spánok a pomôže každá maličkosť.
@ester177 fyzika jednoducho nepusti, latka moze, nemusi obsahovat elektricky nabite castice. Bud pozitivne iony, teda kationy, alebo iony s negativynm nabojom, teda aniony. Vsetko je to len o tom kolko elektronov v pomere k protonom ma atom.
Ked uz sme pri tom, ake iony a ako ma do tela dostavat ten zazracny pristroj?
@viestta zázračný prístroj to nie je. Má to byť len pomôcka. Nechce sa mi to vysvetľovať, prečítajte si to.
@ester177 zacala som citat, ale tam je tolko kravin pokope, ze to ani docitat nemozem. Len vypichnem oscilujucu elektrinu v uzemnovacom koliku elektrickeho vedenia. Keby bol kolik pripojeny na zive vedenie tak by v lepsom pripade len vyskratovala sustava, v tom horsom pripade by to ohrozovalo cloveka...
Nepomiesali sa tomu co to predava dva rozne fyzikalne javy? Uz ta kombinacia slov znie ako blud