Aký tlakový hrniec máte?

tinulka33
21. nov 2024

Ženy poraďte mi.....aký tlakový hrniec máte,používate a ste spokojné?mám si vybrať ako darček a strácam sa v Tom......ďakujem

viestta
21. nov 2024

My mame tefal, maximalna spokojnost. Roky sme mali Teacomu, Tefal je lepsi a nebol ani taky drahy. Pouziivame ho aj niekolkokrat za tyzden, podla toho co sa vari.
https://www.alza.sk/tefal-secure-trendy-p258070...

veklipo
21. nov 2024

tefal

la_dolce_vita
21. nov 2024

Mam roky Tescomu. Stale spolahlivo funguje, som spokojna, hoci uz su urcite modernejsie.

reaan
21. nov 2024

Asi mas na mysli klasicky tlakovy hrniec na sporak. Ja mam vsak elektricky Tesla EliteCook K70, vybrala som si ho kvoli vnutornej nerezovej nadobe, teflon je vraj velmi skodlivy ked sa poskriabe. Dokupila som si k nemu druhu vnutornu nadobu. A tiez sa mi zapacila tzv. "helmicka" TESLA AirCook Q10 - to je pokrievka na zapekanie, nemusis prekladat do pekaca a zapekat v rure. Len to nie je take dobre ako teplovzdusna friteza. Ak by si chcela elektricky hrniec, pozri taku znacku, aby mala servis a dali sa kupit nahradne diely. Ked kupis napr. hrniec z Lidla, ked sa ti pokazi, mozes ho vyhodit. Velakrat som v mojej "Teslicke" varila aj pomaly vyvar cez noc. Pri vybere si daj aj pozor na vnutorny objem, lebo tlakovy hrniec naplnis cca do 2/3 objemu, pri strukovinach sa odporuca menej.

zuzulkika
21. nov 2024

@viestta to ma teší...aj ja som taky mamine na Jeziska objednala

tinulka33
autor
21. nov 2024

@viestta
@veklipo
@la_dolce_vita

@reaan
@zuzulkika dievčatá ďakujem,moc ste mi

tinulka33