Ahojte. Kupili sme susičku, viem že teraz nesmiem používať aviváž. Tak sa chcem poradiť aký prášok na pranie odporúčete, aby prádlo voňalo aj po vysušení? Teraz používam prášok bez vône, je na citlivú kožu, tak že by nový prášok aj toto spĺňal. Z ktorého nemáte alergickú reakciu, príp. je vhodný aj pre dieťa a zároveň dobre vyperie a bielizeň vonia? Ďakujem za tipy. 🙂
olejové parfémy sa môžu používať aj do sušičky
https://www.vonavydomov.eu/olejove-parfemy-do-p...
Stačí hocijaký prášok z AT 🙂
@siimonella ked mas susicku, nesmies pouzivat avivaz? To pocujem prvykrat. Ja mam susicku a avivaze davam este viac, ako zvycajne (po max. rysku v nadrzke) aby mi pradlo krasne vonalo aj po vysuseni, lebo mam pocit, ze susicka z toho aj tu vonu nejak vysusa :D A vsetko je v pohode, aj pradlo vonia, aj susicka fici...
Ja pouzivam rakusky Ariel, ale naozaj original kupeny v Rakusku, nie tie akoze rakuske z Kaufu, a pradlo vonia aj po suseni v susicke. Avivaz urcite nepouzivaj ak mas susicku, aj v pokynoch k susicke je zakazana, ono pri suseni je stejne vyfukana tym teplym vzduchom prec a moze sa pokazit, nieco sa tam upcha, a nemusia ti uznat potom reklamaciu, ak zistia, ze si davala avivaz do prania. To ma upozornili v elektre pri kupe.
Ja používam len prášok lenor gold a krásne vonia .Používala som aj aviváže ale presne preto že to časom sušičku zničí som prestala používať .A s lenor som veľmi spokojná
Perwoll zlaty obal pradlo vonia nadherne aj po suseni v susicke
Ja mam tiez novu susicku prala som uz v tekutom s kapsulou aj v prasku a zatial.mi vzdy to pradlo vonalo.nie uplne ze ma ovali ked otvorim skrinu ale voni normalne po tom pracom prostriedku.ked si zvyknuta ze ti pradlo voni silnejsie skus tie vonave obrusky do susicky od cocolina