Aký poťah a vankúše na modrý gauč?

janapeterjana
7. aug 2024

Ahojte, v obývačke máme veľký modrý rohový gauč textilný. Doteraz som mala na ňom takú farebnú pačvorkovú deku, ale mám pocit, že to vyzerá veľmi cirkusovo. Čím máte prosím prikryté gauče, keďže mám deti, čo tam hneď všetko zašpinia? Chcela by som to niečím prikryť a dať vankúše, veľmi by som chcela žlté k tomu modrému gauču, ale neviem si poradiť s tou prikrývkou. Máte nejaké inšpirácie?

janka_266
7. aug 2024

@janapeterjana hľadala by som deku vo farbe gauca, my tak tiež mame na sivom. Deku sme našli v tescu.

mamamasama
7. aug 2024

Aká modrá? To je dosť podstatné. My máme kráľovskú modrú, až do čierna. Deka v podobnej farbe a vankúše máme tmavo tyrkysové, skôr petrolejová. Ale to máme zladené s prvkami v interiéri.

lindous
7. aug 2024

Ja si viem predstaviť okrem zladenia do farby gauča aj sivú - odtieň záleží od toho aká modrá - aj k tej modrej, aj k tej žltej mi to príde fajn kombo 🙂

janapeterjana
autor
7. aug 2024

Vďaka, idem skúsiť pogúgliť, nejako si to neviem predstaviť, akú deku vybrať 😀 aký materiál

really8
8. aug 2024

@janapeterjana mam tiez deti a tmavomodry gauc a nemam ho prykryty nicim. Nekupila som ho na to aby som ho schvovavala. Ani na stol som nedala obrusy a na podlahu koberce lebo deti. Kazdopadne dat modru a zltu dokopy je poriadna past na oko. Moderne tak 20 rokov do zadu. Isla by som do kombinacie bledomodra s modrou (ton v tone) pripadne siva, biela, bezova. Pripadne sa hrat so vzorom (pasiky) alebo strukturou.

janapeterjana
autor
8. aug 2024

@really8 no tak ja si to bez poťahu neviem predstaviť, deti sú malé 😀 im ešte občas aj cvrnkne, akože kadejaké veci sa stávajú 🙂 len pre zaujímavosť, tá farba gauča je takáto