Ahojte žienky, potrebovala by som od vás poradiť momentálne riešim kuchyňu kde spodna časť linky bude biela lesklá a vrchné poličky dub hamilton a tiež aj pracovná doska a neviem sa rozhodnúť aký obklad a dlažba by tam bola dobra. Mate niektorá takú kombináciu? Co by ste odporučili?
@ivana6688 ahoj,ja mam sice hore lesk a dole dub a ako zastenu mam tiez ten dub,moj ocino je stolar a vyraba kuchyne a toto sa dáva ale teraz este modernejsie je sklenena zastena velmi sa mi to paci a je to aj prakticke..bud sa dava nejake mliecne sklo alebo su aj v roznych farbach a prevedeniach uz co sa komu hodi..rozmyslam ci si to nedam aj ja nalepit na to drevo videla som to a paci sa mi to 🙃
@ivana6688 Leskla biela a prirodne drevo... to je moja oblubena farebna kombinacia do kuchyne. Ja snivam o lesklej bielej podlahe ako je na obrazku 1,2 ale to preto lebo sa mi paci moderny dizajn ak je tvoja kuchyna skor tradicna a mas na dvierkach relief, tak mozno biela drevena alebo prirodne drevena alebo seda nemusi byt zla. Leskla je zevraj velmi smiklava ked je vlhka co moze byt v kuchyni casto a tak tam moze byt zasty uraz.
Ak mas kuchynu spojenu s inou izbou ako napriklad jedalen alebo obyvacka mne sa tiez paci ked je podlaha jenotna vsade a to svetle drevo.
@andreatytler bielu podlahu na zem by som určite nedávala. Teraz mám bielu podlahu a je v kuse špinavá, vidno na nej úplne všetko. Nič nerobím len umývam.
Videla som aj takú kombináciu, že sivá podlaha, aj sivá zástena a pracovná doska drevo ako aj vrchné skrinky.
@veronikaa006 To urcite je narocne na udrzbu hlavne tak vysoko leskle ale snivat o tom mozem 🙂
My mame teraz taku klasicku imitaciu kamena so zilami s matnym povrchom a tam nevidno vobec nic. Na udrzbu perfektne ale uz velmi okukane.
@nina004 Krasny obklad. Co je to? Na sklo je to prilis hrube... Quartz?
@andreatytler Ja ani presne neviem,čo je to za dosku. Máme kuchyňu na mieru robenú a zadali sme si ,že za linkou chceme bielu zástenu v rovnakej farbe ako lesklá časť na linke.
ja mam tento kameň na podlahe a hodi sa to ku kazdej kuchyni, fotku kuchyne teraz nemam ale je to tato https://www.domosskuchyne.sk/kuchyna/klasicke-k... (samozrejme na moje pomery prisposebena, a podlaha ina).
K hamiltonu sa urcite hodi svetla podlaha s nejakym teplym odtienom, ci nejaka velkoplosna dlazba, kamen alebo normlane kachlicky.. to uz podla vasich moznosti. Zastena.. dala by som bud drevo rovnake, alebo zastenu sklenenu v nejakom odtieni... Ja by som z praktickych dovodov nesla do jednofarebnej dlazby a uz vobec nie bielej. Ja ak ti mozem dat typ, som si hodila do auta vzorku pracovnej dosky a linky a tak sme sli vyberat dalsie veci :DD
@ivana6688 ja budem mať tiež túto farebnú kombináciu akurát biela bude matná a tiež neviem aku dlažbu k tomu.