Aký mixér?

28. feb 2024

Ahojte. Prosím poraďte mi aký mixér. Buď nutribullet objem tam je 0,5 a 0,7L dáva sa do elektriky. Alebo smoothie mixér objem 0,47L .. ono ja som pôvodne chcela mixér na smoothie. Vlastne aj chcem ale rozmýšľam že potom by som si chcela robiť lievance napr alebo nejakú omáčku tak mi bude stačiť ten mensi ?
Žijem sama v zdielanom byte , preto má aj napadlo že ten mensi že si ho môžem aj bravat do izby ( predtým mi tu kradli veci) a teda ten väčší mixér by som si musela stále bravat do izby hore dole z kuchyne do izby. A keď si robím smoothie v tom 0,5 stále si urobím toho veľa w nezvladam to dopit. Mám ešte jeden mixér ten by som možno čisto len na jedlo používala a ten mensi fitstream čisto len na smoothie. Poslem foto aký mám ten čo by som používala na omáčky, aj nutribullet ktorého sa chcem zbaviť, a fitstream ktorý chcem kúpiť. Len chcem vaše názory, nechcem urobiť hlúposť. Ďakujem pekne za rady ❤️

autor
28. feb 2024

Tento mám čo sa ho chcem asi zbaviť

autor
28. feb 2024

Tento mám , ten by som využívala napr na omacky

janai1
28. feb 2024

A aký je problém s tým nutribulletom? Omáčky urobíš aj v ňom, cesto na lievance tiež.
0,5l je maximum, keď to nevypijes tak načo to robíš plne?

Ten fitstream ma výkon 45w. Ma to dôvod prečo všetky influ v tom mixuju max vodu s práškom a lyo ovocie 🤭

viestta
28. feb 2024

Ponornym mixerom vymixujes aj smoothie aj polievku alebo omacku v hrnci, aj cesto na lievance vo vyssej nadobe. Na smothe staci vysoka nadoba a vychytat techniku.