Aký matrac je vhodný pre človeka, ktorý má problémy s chrbticou?

alissa1222
22. okt 2024

Ahojte dámy,potrebovala by som poradiť. Aký matrac je vhodný pre človeka ktorý ma problémy s chrbticou? Nikdy som s tým mojim problém nemala ale nastali mi iste problémy s chrbticou a zobúdzam sa nedobre vyspata,myslím si že by som potrebovala tvrdší. Ale aký druh atd netuším. Viete mi poradiť ? Cena nehrá rolu. Hlavne kvalitný z každej stránky. A odkiaľ ste kupovali? Vďaka

biba_18
22. okt 2024

prespanok. ísť na predajňu a poležať na niekoľkých…

doriiis
22. okt 2024

Trdy a vysoký hlavne

blondie333
22. okt 2024

@biba_18 pripajam sa, kupili sme si matrace v predajni prespanok, aj specialne vankuse z tempuru. Ani som nevedela, aky mam nekvalitny spanok kym som nezacala spavat na tom matraci. Spim celu noc bez prebudenia a nic ma neboli, neomina, netlaci… boli sme na predajni snad 2 hodiny kym sme si vybrali ten spravny matrac, pani nam perfektne poradila. Odporucam

biba_18
22. okt 2024

@blondie333 my tiež, 2 hoďky minimálne (traja sme vyberali…)… ja som si kúpila taký vykrojený vankúš z tempuru, moji dvaja taký obyčajný tvar ale tiež z tempuru, to tiež sme skúšali vo všetkých polohách spania ☺️ aj prikrývky sme už podjedným kúpili, fakt spokojnosť…

blondie333
22. okt 2024

@biba_18 presne, ja mam teb vankus “motylik”.. ja si ho budem asi vsade so sebou bravat, nechcem uz ziadny iny, nikdy😄

rozculena
22. okt 2024

@blondie333 ja spím na boku na ortopedickom,nemôžem spať na chrbte,ako sa spí na tom motýlikovi?

biba_18
22. okt 2024

@rozculena ja spím ako mi príde, aj na boku…

rozculena
22. okt 2024

@biba_18 len ja potrebujem mať podopretý krk

biba_18
22. okt 2024

@rozculena šak aj ten podoprie… ale podoprie ak chrbát tým že je vykrojený…

blondie333
22. okt 2024

@rozculena vola sa Ombracio, pozri si popis na nete pre koho je urceny. Ja spim ako kedy, na chrbte, boku a casto aj na bruchu a vyhovuje mi

rozculena
22. okt 2024

@blondie333 260 eur 😨

biba_18
22. okt 2024

@rozculena ano… ale spí sa na ňom super

lizatko1009
22. okt 2024

@alissa1222 naj sa poradit a ist vyskusat, nie co ti poradia tu, co vyhovuje druhemu. Za mna tvrdý nikdy. Skuste pozriet materasso, pre spanok.

3princezne
23. okt 2024

My sme kupovali pred par rokmi postel, prve 2 matrace sme museli dat prec, to sa nedalo na tom spat, tak sme si povedali, nebudem uz pozerat na cenu. Kupili sme Segum. Konecne som spokojna. Ale zalezi velmi aj ako spavas, ci na chrbte, boku, bruchu. To vsetko vedia poradit v predajni, treba si matrac vyskusat. Plus u mna zavazi velmi aj vankus. Ja potrebujem taky ten z pamatovej peny. Ten sa da jednoducho kupit aj v jysk.

muchotrafka298
23. okt 2024

Najlepsie je ist vyskusat priamo do predajne. A nezabudnut na to, ze nie kazdy matrac je vhodny na vsetky typy posteli. Niektore su len na rosty, pri inych treba mat tvrdy podklad.

blondie333
23. okt 2024

@rozculena tiez som takto reagovala🙈 ale nakoniec sme ho zobrali a fakt je uzasny.

margotka17
23. okt 2024

@alissa1222 my sme kúpili celú posteľ a sú v nej zdravotné matrace. Sú sendvicove, proti alergické, no sú tvrdé, čiže nemám zadok v jame a nohy a hrup hore. Len už neviem, ako sa ta firma volala, keďže už je tam niečo úplne iné. Nikde sa tak dobre nevyspim, všade sa mi zdajú byť veľmi mäkké matraca,čo mne nevyhovuje.