Ahojte vyberam na dvor nabytok uz tretie leto. Nemame to zastresene je to za domom je tam cely den tien takze to nebude na priamom slnku... Mam vybrate tieto dve jedno je take to pasikove ratanove umele a to sa bojim ze sa bude rozpletat ale zas ma to jedalensky stol a to druhe je zas take uplne pevne plastove nie zapletane ratanove a to zas nema velky stol ale myslim ze bude pevnejsie ale mozno sa zle na takom sedi... Nemam moznost si to ist pozriet. Musim kupit z netu... Vydrzalo niekomu hentake pasikave zapletene aspon zopar sezon alebo sa to hned rozpadne? Nechcem k detom a psovi davat nieco za 2tis. Eur...
@majka1231990 a od kial ju mate? Myslis ze keby cez to nieco prehodim tak sa to ochrani?
https://jysk.sk/zahrada/sedacie-supravy/zahradn...
máme túto zostavu ale troška stála menej ako stojí teraz... V Jisku - predajni sme si ju vyskúšali - sedí sa na nej parádne....
@deti95060810 dakujem. Tuto som videla aj na bazosi len panovi sa jedno kreslo rozpadlo lebo ho mal na slnku ale muz to nechcel brat lebo chce len rohove. Dakujem za radu
@chellina máme ju z Möbelixu
Rozpletania sa nemusíš báť, máme od Kondelu už tretí rok či tak nejako a je stále rovnako pekné to sedenie, pevné ani sa nič nerozpletá, všetko fajn, mne sa to proste veľmi páčilo zato sme ho kupovali a teda neľutujem 🙂
Kočky a na zimu to schovávate ?Či nechávate vonku ?
@deti95060810
@marickaaaa
@ujaju
máme prvý rok... na zimu dáme dnu, nemám odvahu nechať von na mraze a snehu...
Viem, ze tato temu ja z minuleho roka, ale znova aktualna. Riesite niekto kupu zahradneho nabytku? Ja som objavila eshop www.lafuro.sk maju tam brutalny vyber, len ich vobec nepoznam, ma prosim niekto skusenosti?
My sme kupili z Metra taky najlacnejsi umely nabytok. Presne, lebo sa nam to nechce skladat a nemame krytu terasu. Celu zimu vonku, v pohode to prezilo 🙂
Mate nejaku preferenciu co sa tyka nabutku,ci skor tmavy,alebo moze byt aj svetlejsiu z pohladnu udrziavania,prakticnosti?Alebo mozem zvolit akukolvek farbu podla vkusu,ze je to jednk.
My máme tú druhú.. je pod strechou,avšak na boky svieti slnko.. po dvoch rokoch sa tie boky začali olamovať