Aký máte záhradný nábytok?

chellina
13. júl 2022

Ahojte vyberam na dvor nabytok uz tretie leto. Nemame to zastresene je to za domom je tam cely den tien takze to nebude na priamom slnku... Mam vybrate tieto dve jedno je take to pasikove ratanove umele a to sa bojim ze sa bude rozpletat ale zas ma to jedalensky stol a to druhe je zas take uplne pevne plastove nie zapletane ratanove a to zas nema velky stol ale myslim ze bude pevnejsie ale mozno sa zle na takom sedi... Nemam moznost si to ist pozriet. Musim kupit z netu... Vydrzalo niekomu hentake pasikave zapletene aspon zopar sezon alebo sa to hned rozpadne? Nechcem k detom a psovi davat nieco za 2tis. Eur...

majka1231990
13. júl 2022

My máme tú druhú.. je pod strechou,avšak na boky svieti slnko.. po dvoch rokoch sa tie boky začali olamovať

chellina
autor
13. júl 2022

@majka1231990 a od kial ju mate? Myslis ze keby cez to nieco prehodim tak sa to ochrani?

deti95060810
13. júl 2022

https://jysk.sk/zahrada/sedacie-supravy/zahradn...
máme túto zostavu ale troška stála menej ako stojí teraz... V Jisku - predajni sme si ju vyskúšali - sedí sa na nej parádne....

chellina
autor
13. júl 2022

@deti95060810 dakujem. Tuto som videla aj na bazosi len panovi sa jedno kreslo rozpadlo lebo ho mal na slnku ale muz to nechcel brat lebo chce len rohove. Dakujem za radu

majka1231990
13. júl 2022

@chellina máme ju z Möbelixu

marickaaaa
14. júl 2022

My mame tuto z obi a spokojnost riadna. Cele leto uz 3roky svieti na nu slnko. Nic sa nerozpadlo ani nevybledla. Suseda ma z tempo kondela podobnú a uz ju maju riadne znicenu

ujaju
16. júl 2022

Rozpletania sa nemusíš báť, máme od Kondelu už tretí rok či tak nejako a je stále rovnako pekné to sedenie, pevné ani sa nič nerozpletá, všetko fajn, mne sa to proste veľmi páčilo zato sme ho kupovali a teda neľutujem 🙂

chellina
autor
17. júl 2022

@ujaju dakujem uz som kupila ten zapletany ale nie u kondelu. Zajtra pride. Som zvedava

retatka
17. júl 2022

Kočky a na zimu to schovávate ?Či nechávate vonku ?
@deti95060810
@marickaaaa
@ujaju

deti95060810
17. júl 2022

máme prvý rok... na zimu dáme dnu, nemám odvahu nechať von na mraze a snehu...

lejdyla
26. mar 2023

Viem, ze tato temu ja z minuleho roka, ale znova aktualna. Riesite niekto kupu zahradneho nabytku? Ja som objavila eshop www.lafuro.sk maju tam brutalny vyber, len ich vobec nepoznam, ma prosim niekto skusenosti?

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ropucha6
26. mar 2023

My sme kupili z Metra taky najlacnejsi umely nabytok. Presne, lebo sa nam to nechce skladat a nemame krytu terasu. Celu zimu vonku, v pohode to prezilo 🙂

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminkadeticiek
19. apr 2023

Mate nejaku preferenciu co sa tyka nabutku,ci skor tmavy,alebo moze byt aj svetlejsiu z pohladnu udrziavania,prakticnosti?Alebo mozem zvolit akukolvek farbu podla vkusu,ze je to jednk.