Aký sviatočný servis mate a aj používate? Ste spokojne? Môže sa čínsky porcelán umývať v umývačke? Mam záujem o niečo bledé, slonová kosť, ahoj pripadne jemne zlaté zdobenie, fotky potešia... Dnes ďakujem za postrehy
@domiklik mam s bordovo-zlatým dekorom. Nevhodné do umývačky a mikrovlnky. Kompletný servis, ktorý som minulý rok použila na Vianoce. Rozmýšľam, že objednám ešte raz.
Zo zdobeneho porcelanu maloktory moze ist do umyvacky, pretoze zdobenie musi byt pod glazurou, to ma naistotu len pravy cibulak. Zlaty dekor je tiez len na glazure.
Slonova kost je napriklad toto
https://www.predajnaporcelanu.sk/bernadotte-ivo...
Žiadny sviatočný, taký ako počas bežného roka.
ziadny, som minimalista
@kaktusik007 mi lu jem 😀 ja mam taniere na stedru veceru, salky a tacku na kolaciky.
Nechcem ani vediet, kolko to vyslo 🙈😀
Inak v parndorfe, ak by mal niekto zaujem, predavaju tieto vianocne vb sady o 40% lacnejsie. Len tam toho tolko nemaju
@queen_mary toto je prave z parndorfu ;) objednane mailom dopredu, dokonca s 10% extra narodeninovou zlavou navyse ;) to veru by som nemala na VB pri tych sialenych standardnych bratislavskych cenach, aj tak to bola v sucte palka ;)
Keď som bývala s rodičmi, tiež sme mali akože sviatočný servis, veľmi sa však nepoužíval ale teraz ja nemám, z toho istého jeme počas roka aj na Vianoce. Máme pekné taniere aj šálky a nemala by som to už kde skladovať.
@kaktusik007 wau, to sa fakt da takto objednat z pandorfu? Ja mam este 10 dni platny ten narodeninovy kod, tak sa na to tusim vecer pozriem 😀
@kaktusik007 krasne 😍 ja si musim nasetrit poriadnu sumu, pretoze ked to budem objednavat, tak vsetko naraz, aby sa to postovne stratilo 🙂
@queen_mary baby, ako ziskam ten narodeninovy kod prosim?
@chiara_elle ja som sa registrovala, ked som v parndorfe nakupovala, a teraz som to pozrela, a dostala som ho par dni pred narodkami
@mamelka toto je prosim ta ten z linku vyssie? slonova kost?
@chiara_elle áno, je to slonová kosť a kütahya
@mamelka pekny ;) ale VB sa da vyuzit aj inokedy, ja som sialenec, kavu pijem z vianocnej salky v robote cely rok ;)
@kaktusik007 ja píšem za seba😊 ja si neviem predstaviť piť a jest z neho na veľkú noc, keď ma niekto sviatok atd 😊 ja mam rada keď pekne naservirujem jedlo, mame slávnostne prestrete.
@suchonovam velmi vkusny a pekny.
@suchonovam Ten je krásny, jemný, veľmi vkusný...
@queen_mary krásny vianočný servis
@queen_mary ta zlata v&b môže ísť do umývačky, ci?
Sviatočný servis je pre mňa zbytočnosť. Môj názor. 🤷
@kaktusik007 koľko ťa to vyšlo
To zlate je villeroy boch, cela sada. A tie ostatne su rosenthal, cinsky porcelan - moze aj do mycky. Ja som si kupovala len salky.