Ahojte. Chcem vás poprosiť o radu. Aký máte robotický vysávač? Ste s ním spokojné? Hľadám nejaký v rozumnej cene a aby mi dokázal prekonať asi 3cm výškový rozdiel na podlahe. Ďakujem krásne za rady.
My máme Roombu i3 🙂 neviem, čo je pre teba primeraná cenová kategória, ale keďže je to už staršia generácia, stojí 250-300€ v závislosti od predajcu. Predtým sme mali 5 rokov úplne základný model, táto i3 za teba aj rozmýšľa a fakt si neviem moc dobre predstaviť vylepšenia tých nových generácií, veď to ti už musí myšlienky čítať a predpovedať budúcnosť. Btw, neviem si bez Roombu predstaviť život, behá v celom byte 2-3x denne 365 dní v roku. I3 len nastavis, kedy chceš aby chodila upratovať. Máme nastavené na 9 a 19 každý deň, okolo obeda jej zvyknem povedať tiež. Ale či prekoná 3cm, to by si sa musela spýtať priamo na informáciách iRobota, 2cm prekoná na 100%, 3cm možno tiež, len závisí od toho, aký povrch, aký uhol atď.
Tiez mame Roombu ale konkr model neviem.
@katinka041 xiaomi roborock s 6 a prejde nam cez tento prah ma presne 3cm..nemozem povedat ze neprotestuje viac si nanho nabehne ale fici uz dva roky a zije😀😀😀
Mame najnovšiu roombu, je super. Ale 3 cm prah popravde neviem ci by prekonala. To je dosť.
@retatka to netusim,my mame appku roborock su asi aj ine, my to mame v anglictine ale tak tam ti nejak extra netreba vela..appka sa da asi aj slovenska ale jeho neviem ci sa da nastavit tak..on samotny hovori len par fraz- starting room cleaning, finished cleaning going back to the dock, alebo positioning(ked sa strati😀) a to je asi vsetko..
@retatka my sme spokojni,mame 72m2 byt povysava pohode vsetko uz 2roky. Prahy mame ake som fotila ale manzel dal pred ten prah aspon listu ze vyjde nanu a tak na prah😀🙈protestuje ale prejde to..vie sj pozmyvat ale to velmi nevyuzivam kedze tym ze jw vysoky prah tak na tom prahu sa ta handricka pokrci a musela by som ju opravovat.okrem toho tie robotocike zmyvaju tak ze s jednou handruckou cely byt je to skor od prachu ako cistenie..ale tak to kazdy roboticky.