Aký máte odšťavovač s ktorým ste spokojne?
Hľadám nejaký pokial možno ,,spratny,, aby nezabral celu kuchynskú linku a ideálne aby sa neskladal z 10 časti ktoré treba rozložiť a umyť
Odstavovat neplanujem nejak veľa, sme dvaja tak možno každý deň si nejakú tu stavu urobiť a mame radšej ciste riedke stavy bez duziny, nie tie huste. Neviem či to čo myslím nie je lis
@viestta to nevadí ze tam bude 1-2 veci čo treba umyť s tým počítam ale niektoré sú ozaj take že kým sa to poskladá aj prejde chuť na pohár stavy 😃
Za mňa určite Kuvings, šnekový lis. Mame 9 rokov, starší model, nemenila by som. Dnešné modely sú aj veľmi pekne dizajnom a sú vertikalne(nezaberá celú linku). Odšťaví "všetko".
Ešte doplním, že čistí sa jednoducho.
@yvana74 áno počula som že tie slimakove sú naj v tomto asi čo ja hľadám a ak sa môžem spýtať prečo o čo tam ide?
Skúste si pozrieť napríklad tu: https://www.vitarian.sk/odstavovace-9 (nerobím reklamu 🙂
Šnekový lisuje pomaly, a šťava je tak kvalitnejšia. Odšťavi aj tvrdú aj mäkkú zeleninu aj ovocie. Odstavujem aj citrusy aj koreňovú zeleninu.
Keď sme my hľadali pred rokmi kvalitný odstavovac, asi ani nemal konkurenciu Kuvings. Dnes nájdete aj iné značky. Treba popozerať. Osobne by som ale išla do toho Kuvingsu opäť.
ja mam od vitariana snekovy ale hurom, tiez som s nim spokojna, urcite snekovy na caste odstavovanie odporucam
Nizkootackovy odstavovac, alebo lis na ovocie a zeleninu je vhodny aj na makke aj na tvrde ovocie. Ale ani jeden nie je taky, co ho netreba pred umyvanim rozoberat