Aký máte názor na poháre z Pepca?

annevoight
20. feb 2024

Aký máte názor na poháre z Pepca? Ja som si jeden odtiaľ kúpila a po asi 2 týždňoch z neho schádza farba. Teda z vnútra pohára. Môže to byť zdraviu škodlivé?

lukinooo
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
21. feb 2024

Mame vianocne sklenene obrazkove preziju aj 90ku program v umyvacke obrazky nezchadzaju.zalezi teda.asi od pohara

muchotrafka298
21. feb 2024

Ja som dostala salku od kolegyne, dala som ju do umyvacky a mala zlaty okraj, ten vyzera ako "okusany", farba zlieza aj z hrnceka. Mam od nich aj iny, ten je OK, ale ten je skleneny. Obidva su urcene na umyvanie v umyacke riadu.

marcellka32
21. feb 2024

Mám 2 roky šálku, až teraz začala zliezat zlata farba

lindus_esterka
21. feb 2024

Mam ich niekoľko, okrem jedneho umyvam vsetky ručne a nic im nie je ani po dlhej dobe. Ten jeden davam do umyvacky- obrazok je aj po 4r ok, akurat striebornou farbou sú tam nejake detaily a tie su vysuchane. Ale zospodu je znacka ze sa nema davat do umyvacky, tj moja chyba

malinovka333
22. feb 2024

@saxana000 ktora umyvacka ma 90stupnov?

bytc20
22. feb 2024

@annevoight Pohare z Pepca nie su vhodne do umyvacky. Treba ich umyvat rucne. Ja mam len 1 salku, umyvam rucne a farba krasne drzi.

mia781312
22. feb 2024

Ja mam dva a teda nedávam do umývačky a farba krásne drží nemám problém s nimi

saxana000
22. feb 2024

@malinovka333 hop som sa utukla..70ku jasne ved to neni pracka.

refly
22. feb 2024

Ešte sa mi nestalo aby mi zliezla farba.... ta zlatá sa dá ošúchať, alebo to je problém pri každom pozlátenom riade. Je jedno či je z pepca, alebo odinakiaľ.