Dobrý deň,
Potrebovala by som poradiť akú značku vstavaných spotrebičov do kuchyne. Celú ju teraz zariadujem do nového bytu.
Budem brať nizsiu strednú až strednú triedu. Čize väčšinou to čo má najviac recenzií. Ak sa budem riadiť čisto recenziami tak snáď každý spotrebič bude inej značky. Rada by som zariadila kuchyňu 2-3 znackami a nie 5.
Na výber mam : Electrolux, bosh, whirlpool, beko a gorenje.
Skôr ma najviac zaujima do čoho by ste išli v prípade rúry, mikrovlnky a indukcnej dosky.
Mikrovlnka, to je snáď jedno, prisposobis podľa zvyšných značiek. Z tých menovaných značiek bosch.
Bodch urcite. Mame vsetky a sme spokojni.
A ktore spotrebice budes kupovat?
Aha, teraz som si vsimla poslednu vetu, cize len rura, mikrovlnka a indukcna doska? Ak len tieto tri, tak kludne aj rozne znacky, viac ako tri rozne nebudu ;)
Mala som Electrolux, teraz mám Gorenje, len mycku Bosch a ooovela viac a lepšie som bola spoko s Elektrolux.. mne proste ta znacka “sadla” 🙂
@hanaxxx potrebujem všetky. Vstavava chladnička, mikrovlnka, umývačka. Varná doska, rúra a digestor.
Jasné, že to nedám všetko pod jednom značkou.
Ale doska, rúra a mikrovlnka by mala byť asi jedna značka.
A mate skúsenosť ze bosh je okej aj z tej nižšej triedy, séria 2 alebo 4 ?
Kvalita spotrebičov je vyrovnaná. Ja by som volil Gorenje. Lacnejší servis a lacnejšie náhradné diely než Bosch.
Ano, varná doska, rúra a mikrovlnka by mala byť jedna značka z dôvodu dizajnu. Sú síce vstavané, ale ich dizajn je vidieť na rozdiel od chladničky, mrazničky či umyvačky. 😉
Tak ja by som najprv vybrala rúru, tak aby bola pre teba to najlepšie. Potom tej istej značky dosku a mikrovlnku. Vstavaná chladnička už podľa toho čo preferuješ.
Ja mám všetko Gorenje a Samsung a úplná spokojnosť už dlhé roky
Mám elektrolux a som spokojná veľmi
Mám gorenje13 rokov- všetko funguje a opäť by som kúpila. V tom čase som kupovala novinky.
my sme presne kupovali vsetkych tychto sest spotrebicov a vsetko bosch, ale teda tie vyssie serie (6). pri umyvacke nam predajca povedal, ze sa mame hlavne pozriet, z coho je spodok, lebo ze niektore znacky montuju aj do 700eurovych umyvaciek plast a ze sa na tom chyta mastnota.
Ja som isla do bosch a nemam co vytknut