Ahojte, chcem kúpiť sušičku a prácku, kazde zvlášť. Pozerám Nay eshop. Keď je niečo má objednávku, kedy to zvykne prísť? Či to nie je aj mesiaci... Pozerám hlavne cenu a energetickú triedu... Keďže zariadujem byt,každé euro dobre. Chcem využiť black friday. Máte nejaké tipy na prácku plnenu zhora a susicku ktorá by bola lacná a dobrá...ďakujem
Susicku tie 2kg viac
Dcera kupovali teraz pracku z nay eshopu ma 3ti den ju mali doma
@slavomira236 tak celkom rychlo
V nay majú podla mna vsetko drahsie ako v inych elektro obchodoch.
Poobzerala by som sa inam, alebo aspon porovnala ceny v heureke. My sme si takto cez blackfriday kupovali spotrebice pred pár rokmi. najvyhodnejsie sme vtedy nasli na andreashop...Sme spokojní doteraz.
@slnieckolu ďakujem tak pozriem aj tam
Andreashop neodporúčam ani omylom. Poslali mi ťuknutú umývačku, týždeň som sa im nevedela dovolať. Prehovárali ma, že dajú zľavu. To som odmietla,vymenili teda kus za kus a tu chybnú sa nehanbili poslať ďalšiemu zákazníkovi. NIKDY viac.
@danielockazihlavka Ja som objednavala aj z andreashopu a vsetko prislo v poriadku. Na zaklade jednej zlej skusenosti ich takto ociernovat?
@marca12 ja píšem moju skúsenosť, je to ich vizitka a nie moje očierňovanie. Ja som napísala pravdu. Bolo to ich rozhodnutie, že takto jednali. Či som nemala asi písať nič podľa vás, lebo negatívne skúsenosti sa nenosia alebo nepáčia? Dala by som si VEĽKÝ pozor.
Brala som tesne po vianociach uplne obycajnu Beko.isla.som si pre nu sama..
A ešte sa chcem opýtať, keď kúpim pračku na 6 kg, tak sušičku tiež na 6 kg či na viac?