Akú rohovú sedačku do bytu na prenájom?

24. apr 2023

Baby, čo prenajímate byty, ideálne 2 izbové, akú ste dávali rohovú sedačku? Byt je novostavba, s parkovacím miestom, ale len predsa je to investicny byt a bude sa prenajímať. Mate nejaké tipy odkiaľ a za koľko kúpiť?

milanemila
24. apr 2023

My sme do bytu na prenajom kupili tuto https://www.bonami.sk/p/tmavosiva-trojmiestna-p... nechceli sme do toho investovat vela penazi, stala nejakych 1300e.
Pozrela by som kludne na stranke bonami alebo aj Ikea

denkatn
24. apr 2023

vzdy ked som kupila novu, prilsla k najomnikom nejaka navsteva ktoru ju prepalila, alebo pes prisiel na navstevu alebo nieco inu, proste nie je to ich , tak nedaju na to nejaku deku a nechrania. tak najomnikom sa snazim kupit zanovnu z bazaru, aj tak je to len na par rokov. ked pride novy najomnik, zase chce neposkodenu. neinvestuj vela, cim krajsie vyzerala baba (namalovana, upravena) tym horsie sa starala o byt..- mne to tak vychadza, prepacte vsetky upravene najomnicky...

autor
24. apr 2023

Veď prave, práveže nechcem nič drahé, keďže najomnici sa správajú ako sa správajú. V podstate aby sa to hodilo do bytu a nech to nejak vyzerá

valiant
24. apr 2023

Pozri Sconto. Maju rozne, aj trojsedacky rohove v akcii. Ja mam Malaga III. Tmavo seda, uplne v pohode uz 7 rokov. Maju aj lecnejsie.

tiumen
24. apr 2023

Žiadnu? 😃 Kopec ľudí chce nezariadený byt a takých je veru málo.. Aj ja som dlho hľadala keď som potrebovala

aneetra
24. apr 2023

My mame z Topsedaciek napriklad. Co sa kvality tyka, tak by sme vobec nemenili. Najprv sme aj uvazovali, ze kupime z nejakych takychto obchodov, co mame po ruke, ale ked sme si predstavili, ze su fakt kvalitovo inde a o chvilu budeme musiet riesit novu sedacku, tak sme si to aj hned rozmysleli a kupili sme inde.

maminkadeticiek
24. apr 2023

Do bytu na prenajom.by som kupila nejaku pekni,zachovalu na bazosi.Nechcela by som do takejto veci investovat.

pbra40
24. apr 2023

Kupila som na bazosi

stannkal
24. apr 2023

kup nejaku z Ikei, tie co maju pratelne potahy, v najhorsom pripade sa daju kupit aj extra nove potahy.

mamaaja82
24. apr 2023

Nekupovala by som ja som vzdy hladala prazdny byt,ktory si zariadim podla seba.

autor
24. apr 2023

@mamaaja82 väčšina chce zariadeni byt, je to blízke centrum v BA, čiže aj prenájom bude vyšší. Nikto si nebude kupovať sedacku

zic
24. apr 2023

urcite nejaku peknu okolo 400 eur s uloznym priestorom a roztahovaciu... Ikea, sconto... nieco latkove...
my sme naposledy brali toto
https://www.ikea.com/sk/sk/p/friheten-rohova-ro...

mamaaja82
24. apr 2023

Kazdy ma ine ocakavania od bytu ja zijem roky v at a chcela som si byt zariadit podla seba tak aj mam.

banalu
24. apr 2023

V jednom byte sme mali tuto Lkovu https://www.ikea.com/sk/sk/p/ektorp-3-pohovka-s...
Potahy sa dali prat-vymenit, dala sa rozlozit na postel (ocenili sme pre navstevu) a bol tam aj ulozny priestor 👌

martinka13
24. apr 2023

My prenajímame výhradne nezariadený byt. Teda okrem kuchyne kuchynských spotrebičov. Nakoľko preferujem dlhodobý prenájom, človek, ktorý sa tam nastahuje a donesie vlastný nábytok, nemá chuť sa sťahovať o pár mesiacov. Taktiež nezničí naše....

mmmonika
11. mar 2024

@stannkal Máš nejakú konkrétnu odskúšanú?