Baby poraďte, aké máte v byte podlahy? Ideme prerábať a chceme niečo na pocit teplejšie ale aj trvacnejsie (koberce nie). Každý deň hľadám a už v tom mam guláš. Korková podlaha nieje taka odolná, vinyl ma rôzne recenzie od skvelých az po take že sa po mesiaci lupe a je doskriabany. Dlažba je zas studená a podlahové do bytu sa nám financne neoplatí. Ďakujem za každú radu a skúsenost 😊
My sme dávali drevenú.
ja by som sla do dreva. tu to mas pekne spisane
Kvalitné PVC
My sme síce v dome, ale dávali sme kvaliné plávačky a pod to penu, takú hrubšiu. Pocitovo je to v príjemné, nemáme ani koberce.
Hlavne nie do kuchyne plavacky alebo drevo. Tiez ma presviedcali ze to uz su take moderne co mozu ist do kuchyne a bla bla a stacilo cosi zle utiahnute v novej kuchyni na novej umyvacke co sa hned nezistilo a podtiekla linka aj podlaha sa vydula.
Chcela som to mat celistve, sme v dome a mame kuchynu bez dveri.
Nastastie linka bola cela nanic, tak som ju coskoro menila za novu a podlahu sme dali dlazbu a som max spokojna.
Marmoleum si pozerala?
@harrisson PVC je stále polyvinylchlorid aj ked sa to uz vola vinyl a vyzera to v reale stale ako stare dobre lino, za mna teda otras.
@babulkomale svata pravda toto, ja tak lutujem...nemam ju velmi vydutu, iba sem tam plus dobky ked mi padol noz, pritom plavacka mala byt najodolnejsia😁 s prerabkou cakam kym mladsie bude mat 4-5 rokov
Drevo kvalitná podlaha ale vyjde 60 meter a viac
V celom dome máme plavačku, aj v kuchyni, či na chodbe. Vyzerá to super. Neviem si predstaviť ako by mi muselo zaliať kuchyňu, aby to "vydulo"
@smiling89 aj my sme tak pockali, keď si uz da trosku vysvetlit 😃
A akú cenu si predstavuješ za meter štvorcový
Mineralnu kompozitnu podlahu sme davali. je na pocit tepla a pritom odolna - aj voci vode, aj proti poskrabaniu. Vinyl a korok urcite nie, vyslapu sa casom. Drevo je pekne, no menej odolne a casom moze vrzgat. Laminat jedine vyssiu triedu a vodeodolny. Kompozitne podlahy su nova generacia podlah, teraz velmi doporucovane.
@mamamasama stacilo ze sme si nevsimli vzadu za linku a spodom to preslo pred linku. Zle zapojena nova umyvacka v novej linke.
Kuchyna/wc/kupelna dlazba; Vinyl v hlavnych miestnostiach a epoxidovu na chodbe a v predsieni 🙂
Máme drevo všade a bola to najlepšia investícia.
@kp7333 ahoj prosím ťa my máme tiež túto kompozitnu podlahu a hocičím ju umyjem, stále mám na nej šmuhy. Nemáš nejaký tip, aby zostala po umytí pekná?
@petronellla87 umyvam teplou vodou s trochou cerveneho Ajaxu a cmuhy nepozorujem. Ale my mame svetlosedu strakatu podlahu so zdrsnenym povrchom. Predtym sme mali laminatovu, na tej boli cmuhy vidno.
kvoli susedom pod vami urcite nie plavacku, to by malo byt v bytoch zakazane
Drevo