Akú máte značku práčky? Koľko ju máte? Oplatí sa oprava práčky alebo kúpiť novú? Ja mam AEG 5 rokov a pokazila sa, neviem či kúpiť novú alebo opraviť
@natushik153 ahoj, mam tiez aeg, ma tiez cca 5-6 rokov. verim, ze este posluzi. a co sa ti pokazilo? kolko by stala oprava?
Bosch, ma 5rokov , taký základný typ, žiadne vymožeností, zatiaľ v pohode ide, predtým sme mali Whirlpool, po 2 rokoch sa začala kaziť, 2x bola v oprave a potom sme ju vyhodili.
Ja mám Miele 7 rokov a som maximálne spokojná. Bez jedinej poruchy či problému.
@janetinka27 nenapusta vodu, este nevieme kolko bude stat oprava,, opravar nestiha
@natushik153 13rokov som mala Whirlpool, opravovala sa dva 2x dokopy za 80euro, v 2017 som kúpila Beko, zatiaľ by závad.
Vieš koľko by stála oprava? Ja by som sa rozhodla na základe toho. Je rozdiel keď stojí oprava 30 či 300euro
@natushik153 mne to raz robilo, mala som upchaté sitko(filter) v hadici, môže byť upchaté aj pri kohútiku
Mam AEG uz skoro 12 rokov a zatial bez jedinej opravy (klopem), som maximalne spokojna a ked budeme pracku musiet menit, urcite opat kupim AEG.
LG roky rokúce
Mam Bosh taku najobycajnejsiu. Bezi 5ty rok (klop klop). Svokrovci maju tiez bosh uz asi 10 rokov z polska. Mama ma elektrolux najlacnejsiu uz 3tiu, vydrzi 5-6 rokov a oprava na nej sa neoplati, lebo stala vzdy do 250€.
@peter0123 áno toto aj mama mala nedávno stačilo vyčistiť filter, spravil to brat. Keby ste si to vedeli pozrieť možno vám nebude treba ani opravára
Bosch 2v1, zatial ok 7 rokov.
Beko frci 8 rok
Neuverite 😅 prisiel opravar a pracka funguje normalne 🤣
@natushik153 Mam AEG vyssiu radu lacna nebola a pokazila sa hned v zaruke
Whirpool,za tých 30 rokov čo som vydatá,táto je tretia.Nikdy sme nemali väčší problém okrem hrdze a zastaralej elektronike.
Beko na 9kg bielizne
@natushik153 ahoj, ja mam samsung kupila som ju na zaklade recenzii a dobrej ceny bola do 400 euro, po rozvode aeg pracku dostal manzel.
Na po AEG uz nebudes spokojna s inou znackou.
Momentalne su aeg pracky s funkciami pre mna dolezitymi okolo 800 euro.
Ja by som opravila.
@natushik153 mam whirpool 10rokov
AEG som mala roky, aj ked sa pokazila = oprava sa oplatila, ak pokym sa nepokazil zamok, na ktory sa malo cakat takmer 2 mesiace (akurat vianoce boli). Este frci na firme a to uz je to riadna babicka... ale napr. mama si kupula UPLNE TU ISTU, a pokauzila sa jej za pol roka, jej sa v podstate asi kazda pokazi ak nie hned, tak tesne po prejdeni zarucnej doby...
ja som vtedy kupila miele a tiez davam opravit ked nieco.. celkovo u nas sa spotrebice opravuju, som sice za sibnutu siroko daleko ale podla mna sa to vzdy oplati.
Naposeldy 1200EURova umyvacka, pokazila sa (zapenila som ju), opravar bol trulko nechcelo sa mu s tym brblat, a mna vsetci presviedcali na novu... spojadznenie, aj s novym telesom na orhievanie stalo 180EUR. Nova umyvacka by ma vysla o mnoho viac a okrem toho, zase ide 2roky bez problemov...
@natushik153 obycajnu whirpool .. a uplna spokojnost...svagrina ma drahu bosch rovnako kupovali jak my a uz dvekrat da im.pokazila...
@natushik153 ak nenapusta vodu, tak by som najskor pozrela privod vody. My mame Bosch a tiez takto nenapustala vodu, uz som mala nervy, ze ci novu alebo oprava alebo co a nakoniec sme zistili, ze to vobec nebola pracka, ale vstup vody do pracky, ten privodovy kohutik na vodu bol zly...cize po nasej skusenosti, ak niekto povie, ze pracka nenapusta vodu, tak najskor radim pozriet privodovy kohutik. My sme ten vymenili a pracka ide dalej bez problemov...nevravim, ze to tak bude aj u vas, ale je to ovela mensia polozka, ako oprava...
@babababka kde sa Vám hrdza robila,na ktorom mieste?
Mali sme zvrchu plnenú,takže medzi dvierkami a ovládacím "pultom".A potom neskôr 1 bok.
@babababka na 4 ročnej Whirlpool sa mi tiež tam robí..rozmýšľam nad Elektrolux,tam je nasypka dole.. predpokladám že korozia sa robi z nasypky ktorá je na dvierkach,a zateká voda
@kacenocka2 aj ja si to myslím,sná´d táto vydrží tiež takých 10 rokov.Potom uvidím.
@babababka Elektrolux máte?
Ako vyššie píšem whirpool.
Ja by som ju skúsila dať do opravy, AEG je jedna z tých lepších značiek, možno potom len Bosch alebo Miele. Kupovať nejakú za 300-400€ asi nebude výhra, keď máš AEG.