Ahojte, aká farba pracovnej dosky a zásteny sa podľa vás hodí k bielej linke ? 🙂 máme predbežne vybratu farbu dub bardolino, ale mne to tam nejako nesedí, zároveň si tam neviem nič predstaviť, bielu nechceme dať, aby to nebolo cele take biele, lebo aj steny budú biele. Podlaha biely dub. A byt celý taký svetlejší. Ja som ešte premýšľala nad bledosivou, ale neviem, či by to nebolo veľmi take odveci.
My mame bielu linku a ciernu dosku,aj umývadlo cierne. Je to štýlove, ked máme cely byt tak
Možno žulový vzor?
Ja by som si dala bud dub ako podlaha, ale o kameňov vzor.
My máme bielu lesklú linku, bielu pracovnú dosku, biely drez, bielu zástenu s keramického obkladu, biele spotrebiče a sme maximálne spokojný. Byt máme svetlý slnečný. Biela farba všetko opticky zväčšila. Na podlahe máme bielu dlažbu, no nakoľko máme kuchyňu spojenú s obývačkou a v nej máme svetlo béžový koberec, neskôr sme aj na dlažbu v kuchyni položili taký istý koberec len sme ho dali poobšívať. Nemusíš sa báť tej bielej farby. Veľa ľudí nás odhováralo od bielej farby, že to budeme mať ako v nemocnici, no napriek tomu sme celý byt zariadili v bielej farbe. Ako som už písala, byt máme svetlý, slnečný a v kombinácii s tou bielou farbou doslova žiari. Biely základ si vieš kombináciou doplnkov kedykoľvek zmeniť podľa nálady na požadovaný výsledný efekt. Fotky sú tesne po nasťahovaní dva dni pred Silvestrom.
Zástenu mám bledozeleny lacobel a dosku čiernu so striebornými prskancami dala by som sivú
Záleží aj aký budeš mať stôl, nábytok mne sa páči, keď to ladí, keď máš otvorený priestor
mám biele skrinky kombinované s "drevom"😀 neviem názov,takú istú som si dala aj dosku,aj podlahu mám podobnú,zástenu mám z bielych lesklých obkladov
My sme si dali ciernu k bielym dvierkam ale uz ju nechcem. Vyzera to fakt luxusne aj zastena je cierna ale co je s tym roboty 🙈🙈🙈. Ja ju realne vytriem celu bez cmuhy, to som uz zistila ako na to a vecer je na nej prach, ktory vidim a ide ma poraziť. Neznasam prach 🤣🤣🤣Chcem ist do dreva ale odtieň a presny typ neviem. Len pozeram po znamych ako to maju a ake su moznosti.
Ja by som šla buď do čiernej alebo dekor drevo za mňa biela určite nie
@zuzana1415 na čiernej veľmi vidno prach, ak je niekto pedant, tak amen-tma
my mame svetlohnedu a vyzera to super, skoda ze nemozem odfotit lebo to mame nove na chate.
Máme dub halifax tabak, ak by sme mali inú podlahu, dala by som dub halifax prírodný, ten je pre mňa top.