Prosím akú aviváž používate? V mojej práčke skoro nikdy nič nevonia jedine ak dám vonne perličky v kombinacii z avivážou.. lenže to je za ťažko keďže tie perličky malá nádobka vychádza 5+€ . Čo používate vy? Kľudne aj neznačkové ďakujem.( Ja používam modrý lenor..práčku som komplet vyčistila a stále je to také o ničom) Kľudne mi odporúčte aj nejakú stránku odkiaľ objednávate 🙂
Olej do prania z voňavý domov 👌 prevonia nie len práčku, ale aj celý byt a vôňa vydrží na oblečení aj niekoľko dní
Puella , zelenú 😍 nič krajšie som nikdy necítila 😍
Lenor, Coccolino alebo Silan + vonne perlicky, ale tie som predtym nepouzivala a pradlo pekne vonalo 🙂
Aviváž tesori
Vonavy domov
@natyk lenor zelený, žltý, fialový.. teraz chcem vyskúšať tie tessori d'oriente, keďže sprchové gély od nich voňajú super, tak uvidíme aka bude avivaz
Voňavý domov
Voňavý domov - J, Argan, Ylang-ylang
Voňavý domov
@natyk cocolino ale minule som mala vzorku bol to asi silan senzitiv baby alebo také niečo, no krásne voňal.
Prestala som avivaze používať. Nám prádlo nevonalo odkedy mame sušičku.
Nakoniec som objednala puella oleje a je to paráda. Trošku oleja a prádlo vonia aj po opakovanom spoteni vo fitku. Už sa ma maminky a učiteľka v škôlke pýtala, v com periem lebo malému to krásne vonia. Nie silno, nepríjemne ale vonia.
Mame zelenú, žltú a šedú
Používala som Felce Azzura ale už ju nemajú v predajni kam chodím tak som presla na Tesori a spokojná som aj s nou. Mala som aj Puella oleje na pranie ale ako ich všetci ospevujú tak za mňa nič moc...vôbec nevonali po vysušeni prádla, len keď bolo vlhké.
Ja pouzivam modry lenor, vonia mi cistotou😊
Vonavy domov-levandula
Coccolino oranzovy akebo zlty.
Fabuloso konvalinka, len ho dlho neviem zohnať, originál vôňu,
Biele alebo modre cocolino.krasne vonaju
@natyk ja pouzivam silan sensitive & baby, ale aj z toho musim dat do prania aj 2 plne odmerky na jedno pranie ale prevonia to krasne pudrovo 🙂