Ake pouzivate aby veci krásne voňali ? 🙂
Ďakujem 🙂
Ariel detsky a avivaz Lovelu (nemam rada velmi silne vone, takze toto mne vyhovuje, je to taka jenma cista vona).
Ak Vám môžem odporučiť Il bucato di Adele. Sú dosť drahé, 500ml stojí cca 20€.
Ale sú naozaj perfektne. Stačí trošku a nielenže prevonia prádlo, ale celý byt. Používam ich už dlhšie a prádlo, ktoré ležalo mesiace v skrini stále krásne vonia.
Ariel professional a Lenor professional. Používajú sa v hoteloch. Nedostať ich bežne v drogérii. Sú kvalitné, porovnateľné s nemeckou kvalitou. Používam len toto už cca 3 roky.
@pinguu123 na pranie pouzivam gel, to kupujem taky, co vyjde najlacnejsie 😅 avivaze som prestala pouzivat, skodia aj pracke, aj textilii, ale namiesto toho pouzivam tieto vone/parfemy do prania
Ja si gél vyrábam z mydiel a aviváž mám Tesco a dedru
@pinguu123 ja praci gél väčšinou perwoll ale avivaz cocolino a za mna to je naj avivaz na svete… nadherne vonia a vôňa drží veľmi dlho… manžel chodi cely týždeň v montérkach a ešte aj keď v piatok okolo mna prejde tak za ním ide vôňa toho avivazu 😂 ale zas ja dávam vždy plnú dávku avivazu, mám rada keď tu vôňu pekne cítiť
@pinguu123
Prášok - Surf a aviváž Cocolino (ale iba tá žltá)
Oleje z vonavydomov.sk prevonaju cely byt ☺️
Na biele a farebná prach z DM,ich značku, na čierne perwol gél. Miesto aviváže dávam oleje do prania z vonavydomov.eu.
Predtým som používala aviváž softlan alebo cocolino
Ja používam perličky lenor modré miesto aviváže a sú super top 🙂
Prací prášok a gel Ariel,Surf,Lenor a aviváž Lenor Parfumelle,maju fantasticku vônu,hlavne zlate,tmavo zelene,ružove a žlte.
Puella
Jednoznačne Puella😉
miesto aviváže používam Oleje
Oleje z vonavydomov.sk milujem tie vone❤️
@jjanulienka ja som mala už asi 5 druhov a podľa mňa tôbec to nevonia nejako intenzívne , intenzita úplne ako bežný aviváž za mňa. S olejmi voňavepranie sa to nedá porovnať ani z ďaleka....
Rakúsky