Potrebovala by som rady alebo inšpirácie, chystáme sa maľovať byt, od jeho kúpy máme v každej izbe vymaľované na bielo ale to sa mi nepáči, príde mi to nemocničné.. chcem zmenu ale zas sa bojím príliš experimentovať.. skúste poradiť
- byt je svetlý, slnečný, v celom byte tmavohnedá podlaha
- obývačka sivo-cierny gauč, bledo sivý koberec, bielo-cierna obývačkova stena
-kuchyňa tmavohnedá linka
-spálňa, posteľ tmavá, smaragdovo zelené zavesy
A ešte aká farba do chodby, niečo príjemné na dobrý prvý dojem, v chodbe je v podstate len botnik dub sonoma a modro biely koberec
Ďakujem
dojem
Ja by som to obyvačky dala na jednu stenu nejaku prijemnu tapetu už vo farbách ake tam máš pripadne s nejakymi metalickými odleskami 🙂
Spálnu by som nechala tak vyniknúť závesy a k tomu krásne obliečky nejaké 🙂
A chodba by som išla do nejakej svetlej farby (levandulova, mint, baby blue, broskynová oranžová a pod) 🙂
Mne sa velmi paci taka sage jemna zelena, stale rozmyslam kam by som ju pichla 😂 no nechce sa mi moc do farebnych stien pri malej, nemam cas zamalovat ani bielu 😂
V jednom byte sme mali sive steny a to bolo krasne, no bola svetla podlaha a svetly nabytok.
Chod do obchodu, naber vzorkovniky a vyberaj. Ono je to velmi subjektivne a musis s tym byt ok hlavne ty a partner.
Ja osobne nemam rada hnede a bezove odtiene, ale ty ich moylzes milovat 🤷♀️
Bledosivu, alebo zelenu
Slonovinova kost, biela kava
Ja teda neviem, ale mene to na bielo vobec nepride nemocnicne, praveze je to tak najelegantnejsie, ciste, a najlahsie kombinovatelne. My mame cely dom zvnutra biely, a lepsie sme urobit nemohli. Za mna biela topka.
Deti maju v izbe jednej 2 sive steny v druhej izbe levandulovu
my sme velmi spokojny so znackou dulux odtien indicke stepi ....je to taka bledohneda kapucinova, mame ju v obyvacke v kombinacii s bielou (jedna stena biela, ina kapucinova)
https://www.obi.sk/farebne-natery-na-stenu/dulu...
alebo mne osobne sa paci aj bledozlta farba, pripadne oranzova farba
pripadne tapetu mozete skusit😉