Akou farbou vymaľovať byt?

25. mar 2023

Potrebovala by som rady alebo inšpirácie, chystáme sa maľovať byt, od jeho kúpy máme v každej izbe vymaľované na bielo ale to sa mi nepáči, príde mi to nemocničné.. chcem zmenu ale zas sa bojím príliš experimentovať.. skúste poradiť
- byt je svetlý, slnečný, v celom byte tmavohnedá podlaha
- obývačka sivo-cierny gauč, bledo sivý koberec, bielo-cierna obývačkova stena
-kuchyňa tmavohnedá linka
-spálňa, posteľ tmavá, smaragdovo zelené zavesy
A ešte aká farba do chodby, niečo príjemné na dobrý prvý dojem, v chodbe je v podstate len botnik dub sonoma a modro biely koberec

Ďakujem

dojem

marci77
25. mar 2023

my sme velmi spokojny so znackou dulux odtien indicke stepi ....je to taka bledohneda kapucinova, mame ju v obyvacke v kombinacii s bielou (jedna stena biela, ina kapucinova)
https://www.obi.sk/farebne-natery-na-stenu/dulu...

alebo mne osobne sa paci aj bledozlta farba, pripadne oranzova farba
pripadne tapetu mozete skusit😉

nika_val
25. mar 2023

Ja by som to obyvačky dala na jednu stenu nejaku prijemnu tapetu už vo farbách ake tam máš pripadne s nejakymi metalickými odleskami 🙂
Spálnu by som nechala tak vyniknúť závesy a k tomu krásne obliečky nejaké 🙂
A chodba by som išla do nejakej svetlej farby (levandulova, mint, baby blue, broskynová oranžová a pod) 🙂

banalu
25. mar 2023

Mne sa velmi paci taka sage jemna zelena, stale rozmyslam kam by som ju pichla 😂 no nechce sa mi moc do farebnych stien pri malej, nemam cas zamalovat ani bielu 😂
V jednom byte sme mali sive steny a to bolo krasne, no bola svetla podlaha a svetly nabytok.
Chod do obchodu, naber vzorkovniky a vyberaj. Ono je to velmi subjektivne a musis s tym byt ok hlavne ty a partner.
Ja osobne nemam rada hnede a bezove odtiene, ale ty ich moylzes milovat 🤷‍♀️

luccija
25. mar 2023

Bledosivu, alebo zelenu

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domiklik
25. mar 2023

Slonovinova kost, biela kava

zenulkaaa
25. mar 2023

Ja teda neviem, ale mene to na bielo vobec nepride nemocnicne, praveze je to tak najelegantnejsie, ciste, a najlahsie kombinovatelne. My mame cely dom zvnutra biely, a lepsie sme urobit nemohli. Za mna biela topka.

slavomira236
25. mar 2023

Deti maju v izbe jednej 2 sive steny v druhej izbe levandulovu