Ako zavesiť vianočnú girlandu nad vchodové dvere?

simmka92
16. nov 2022

dobry den.zeny potrebujem pomoc.ako riesite upevnenie vianocnej girlandy nad plastove vchodove dvere ?mame novu fasadu a nove plastove dvere a nerada by som zatlkala klince a viem ze lepiaca paska to vonku v zime nevydrzi.viete poradit?dakujeeem

suzitok
16. nov 2022

Ahoj, ja som lepila take male haciky, samolepiace, co sa aj na obrazy pouzivaju. Z plastu som to potom normalne odlepila a zvysok lepidla isiel lahucko dole s technickym benzinom, Jeden rok mi to slo s obycajnou jarovou vodou

iveta7677
16. nov 2022

@suzitok aj ja som to mala tak riesene a hacik mi vzdy spadol dole aj s vencom.Neviem preco.

suzitok
16. nov 2022

@iveta7677 ano, su rozne, treba vyskusat, niektore maju lepidlo slabsie, niektore silnejsie, ja som kupovala v obi, ale ze aka znacka, to neviem uz, drzali ako navrtane

simmka92
autor
16. nov 2022

nasla som na nete nieco ale kde to kupit a ci to bude drzat

nikpa
17. nov 2022

@simmka92 ja som klince zatlkla aj do novej fasády a sú tam už niekoľko rokov. Každý rok v zime na ne zavesim girlandu. Nie sú to žiadne veľké klince len tak maličké, tenké 🤷😀 Počas roka ked tam nič nie je zavesene, ani ich nie je vidno.

kavicka12
1. dec 2024

Ahojte stará téma ale nechcem zbytočne zakladať novú,viete mi poradiť odkiaľ kúpiť veľkú girlandu okolo dverí?