dobry den.zeny potrebujem pomoc.ako riesite upevnenie vianocnej girlandy nad plastove vchodove dvere ?mame novu fasadu a nove plastove dvere a nerada by som zatlkala klince a viem ze lepiaca paska to vonku v zime nevydrzi.viete poradit?dakujeeem
Ahoj, ja som lepila take male haciky, samolepiace, co sa aj na obrazy pouzivaju. Z plastu som to potom normalne odlepila a zvysok lepidla isiel lahucko dole s technickym benzinom, Jeden rok mi to slo s obycajnou jarovou vodou
@iveta7677 ano, su rozne, treba vyskusat, niektore maju lepidlo slabsie, niektore silnejsie, ja som kupovala v obi, ale ze aka znacka, to neviem uz, drzali ako navrtane
@simmka92 ja som klince zatlkla aj do novej fasády a sú tam už niekoľko rokov. Každý rok v zime na ne zavesim girlandu. Nie sú to žiadne veľké klince len tak maličké, tenké 🤷😀 Počas roka ked tam nič nie je zavesene, ani ich nie je vidno.
Ahoj, ja som lepila take male haciky, samolepiace, co sa aj na obrazy pouzivaju. Z plastu som to potom normalne odlepila a zvysok lepidla isiel lahucko dole s technickym benzinom, Jeden rok mi to slo s obycajnou jarovou vodou