Ahoj ahoj, nejake tipy ako zladiť obyvačku spojenú s kuchyňou?
Ide o to že sme dali bledo sivu dlažbu(beton). Linku a obyvaciu stenu + konferenčný budu leskla biela(asi)
Moja otazka znie akej farby dat steny? Zatial mame biele a jednu sivu vzorovanu, uz to tak ale nechcem pôsobi to chladne. Premyslala som nad nejakou hnedosivou (taupe farba) vsetky steny nech mame pokoj :D čo by ste zvolili Vy ?? 🙂 alebo nejake napady?
@ninusa221 nemáme zavesy :D mám vonkajsie rolety a zaclony, ja zas nemusim biele steny :D
@andreagajewska ahoj momentalne nie som doma, takze nemam ale este nemame nic vybrate ani tu linku ani ob.stenu (to by smr len chceli) iba tu dlazbu.
@nathaly098 - krémovú, latte, do jemne žltej by si neverila, ale my máme spomínané farby a stena tam vynikne
@nathaly098 aha rozumiem
@elenka.k presne taku by som chcela, kremovu ale nevedela som si predstavit ci to pojde ku sivej a bielej, preto som rozmyslala nad trosku tmavsiou variantou ako ta hnedosiva
@nathaly098 neboj, krémová je perfektná.ajja som mala trocha obavy, ale v pohode 😉
@nathaly098 tu prvú foto si nevšímaj, som zle klikla 😆
najlepsie je vyberat podla vzorkovnikov, alebo dat fotku, lebo pod sivou beton si kazdy ine predstavi... plus farby nabytku/gauca/okien/dveri urobia svoje... Ked prides do obchdou s farbami tak budu mat 500 odtienov "kremovej", v studenych, teplych odtienoch... do oranzova, do zlta, do kavovej a 100 odtienov bielej... Mne s betonom idu aj vyraznejsie farby dokopy, ale zase su aj biele s odtienom napr. trosku do siva, do fialova. Ja mam chodby napr. bielo sede... obyvacku kremovu do bezovej, kuchynu zase iny odtien, nemam to cele v jednej farbe -akurat mam kus odfoteny v profile kvoli zavesom :D tak vies pozriet). Radim: Chod a vyber si podla vzorkovnika :D Tie papieriky ti daju aj domov, ja som si v stavebninach zobrala odtiene domov (nakoniec sme si pozicali od nich za zalohu cely vzorkovnik velky) a behali sme s tym po dome, proste kazdy mame iny vkus... mne napr. tepla kremova by sa so sivou podlahou nepacila, ale napr. k sivej podlahe by som ja ani nedavala leskly biely nabytok ale dreveny. Za mna taketo nieco co sem pripnem mozno (ale zase ak mate biele okna... )
Nejake drevo to chce na zutulnenie.. a veľa zelene
Ak mas instagram, je tam kopec inspiracii.. a inak aj zelene odtiene, horcicove, tmavsia seda, hodi sa kadeco, popozeraj
@elenka.k no mate to ozaj krasne pekne zladené, dakujem velmi pekne za fotky, takto ked to vidim hned si to viem lepsie predstavit. Dakujem 🙂
@nathaly098 niet za čo 😉
@nathaly098 a ďakujem aj ja
Pri sivej dlazbe by som sa vyhla bielemu nabytku. Mne sa s betom paci drevodekor. Krasne to ukaze a zutulni
Nechala by som bielu a skor by som zvolila výrazne doplnky závesy a tak. Nepáčia sa mi farebne steny 😃