Ako zariadiť malú predsieň?

andreatytler
23. nov 2021

Ahojte mamicky,
Mate najake prakticke rady ako zariadit velmi malu predsien tak aby bola hlavne prakticka (ale aj trochu pekna) s malym (2 rocnym) dietatom?
V sucasnosti mame vsetky kabaty a bundy vo vstavanej skrini na vesiakoch. Najcastejsie pouzivane topanky su bud v otvorenej policke alebo na umelohmotnej podlozke pri dverach. Na tu podlozku davame mokre a spinave topanky po tom ako prideme z vonku. Ostatne topanky co sa nevyuzivaju kazdy den mame v skrini.
Sali, rukavice, ciapky mame nastoknute na 2 velkych hakoch na stene vedla skrine a vyzera to hrozne. Mame aj take vrecka na stene, ale tam sa mi to nechce odkladat.
Fungovali sme dobre az kym neprislo dieta. Tie jeho topanky a bundy a rukavice su tam male a vkuse sa niekde zakotulaju alebo rozhadzu.
Urcite chcem nieco take aby to aj dieta dociahlo a mohlo sa casom obliekat same.

ladybug138
23. nov 2021

@andreatytler no my mame jeden botnik, potom taku chodbovu zostavu, kde je zrkadlo, vedla neho styri vesiaky, pod to sa da sadnut a este je pod tym aj skrinka na dalsie topanky, vedla mame este obycajnu pplicovu skrinu z predajne nabytku na veci, co pouzivame raz za cas...nad tym zrkadlom je policka a tam mame kosiky, mame to rozdelene, dietatu potom len lahko das dole ten jeho kosicek a moze sa obliekat

enoula
23. nov 2021

Vela vela hacikov na vesanie, v dvoch vyskach, dieta dosiahne na bundu.. a vela ulozneho priestoru, vstavane skrinky.. mame cosi podobne tomuto, hore skrinky pod stropom na mimosezonne veci, polička na drobne veci, vysoka skrina na aktuálny bordel 😃 dole otvorene poličky na topanky nech nie su v ceste
https://doma.cas.sk/wp-content/uploads/2020/03/...

https://img1.pohodo.sk/pohodo/magazine/800x800/...

http://www.ynterier.sk/wp-content/uploads/2021/...

andreatytler
autor
23. nov 2021

@ladybug138 Super napad s tou policou nad zrkadlom a kosikmi. Dakujem.

andreatytler
autor
23. nov 2021

@enoula Pacia sa mi vsetky obrazky, lenze my mame tak o polovice mensiu predsiet☹
Idem ale zohnat tu otvorenu policku na topanky co sa da na nej aj sediet... lebo to sedenie nam prave chyba.
Dakujem za napady.