Ahojte. Postavili sme si teraz nový altanok cca 4x5m. Potrebujem poradiť alebo sa inšpirovať aké sedenie dať dnu aby sa zmestilo cca 10-15ľudí.
Všetko čo ponúkajú v obchodoch kresla, lavice, stoličky mi vychádza max 8 ľudí (max 10)
Podeľte sa s tipmi alebo fotkami prosím. Ďakujem za každú radu 💜🏡
Po obvode toho altánku si dajte vyrobiť lavice, možno aj sklopné, na to daj matrace a budeš mať kopu sedenia s maximálne vyuzitym priestorom. Aj keď vy máte až príliš veľký ten altánok, tak možno na 2 susedné steny a zvyšok by som dala väčší stôl a pridala este stoličky. Tých ľudí sa za jeden stôl zmestí oveľa viac, ako je na obrázku. My máme stôl pre 6 ľudí, dá sa roztiahnuť pre 8, ale zmestí sa tam v pohode aj 10 ľudí v prípade stolovania, dokonca ak ide iba o posedenie, tak minimálne ešte dvaja ľudia navyše sa zmestia. Ja som si vybraný set pred kúpou premeral, nakreslila na dlažbu kriedou a krásne nám to teraz sedi
@kristina27299 my tam mame aj telku
@kristina27299 my máme taký veľký altánok, ale 15 ľudí tam nenapcham... Kúpili sme takéto podobné dve sady, stoly sme spojili k sebe a máme sedenie pre 10 ľudí. Vznikol nám vlastne obrovský dvojitý stôl a okolo sú lavice a stoličky.