Ahojte som sama doma manžel príde až v pondelok a ak tu nechcem zamrznúť musím si zatopiť ale ani za pána sa to nechce zapnúť neviete ako to mám zapnúť?
@diwotworna z 0 na 1 tú prvú zapnúť a na pravej strane točiť až po 20 25 ° koľko chceš mať
Ak by ani tak nešlo skontroluj či kábel od kotla máš v zásuvke.
Viem že je vypnutý 😉ja už som všetko skúšala a nič
@maranco kábel od kotla pána sa hanbím ale to kde je?
@diwotworna Však niekde pri kotli...určite nie niekde v byte.
@stellarstar aj včera som tak mala ale radiátor studený bol aj po pol hodine 🙄
@viera77 len to ze všetko je pozapajané a zimný radiátor
@diwotworna Tak prečo sa pýtaš, kde je kábel od kotla? Toto akože fakt myslíš vážne?
@diwotworna zavolaj mužovi cez videohovor, zapni prednú kameru a znaviguje ťa čo robiť.
Toto je off topic, ale už chceš kúriť? Veď vôbec nie je zima.
My sme v novom byte a s takým kotlom som sa ešte nestretla a tým že tu bývame samý susedov nemáme sa nemám ani koho opýtať 😕
@viera77 ak by tu nebola zima tak to asi neriešim...
@pribinak práve v tom byte je fakt zima v tom pred tým bolo teplo ale sme sa sťahovali do väčšieho a je tu chladno ale že fakt chladno
zavolaj mužovi.
@diwotworna inak to je brutal starý termostat, či vôbec funguje 🤔 my sme taký mali keď som bola malá a to už je 30 rokov
@lenkadenisa no práve ten pred tým bol úplne iný ja prvý krát taký vidím tiez
@mondolina budem musieť ale môže volať až večer
Máte odvzdušnené radiátory?
A aký máš vlastne kotol, na plyn, elektrinu, na drevo?
Mozno treba kotol "nahodit",niekedy vie zhasnut ten plamienok,iskra co je v nom
@diwotworna
@pribinak kuri sa vtedy,ak je cloveku zima,nie vtedy,ked sa pani z modreho konika zda byt zima. Ja toto nepochopim nikdy takychto ludi a starajuce sa komentare
@marion09 všetko na elektrinu 🙄
@januska12323 áno od vzdušné sú
@elizabet173 momentálne všade na SR je ok, nikde nie je zima
@pribinak no je mi tu zima aj teta tu bola a vravela že zima je u nás
@diwotworna Nemas na poistkach (isticoch) zvlast spinac na kurenie?
@lilitela nie aj to som pozerala
Nad tým kolečkom kde nastavuješ teplotu je dióda/svetielko, keď kotol kúri tak ti to tam bude svietiť. Skús posunúť teplotu na viac.
Odfoť kotol, aj skrinku s vypínačom pri ňom.
@pribinak my kurime uz dobry tyzden, rano a vecer jeden ohen prehoriet nechame, denne prsi, chladno je. My sme stary bytovy dom ,na prizemi, zateplenie ziadne, ked nekurime je 19-20 stupnov, to je pre mna naozaj malo aby som sa doma citila prijemne , dva tri stupne hore vela u nas spravi
však to máš vypnuté... prvé tlačítko daj do opačnej polohy... máš ho momentálne na 0