Mam takyto balkon a mam macku...Aby mi nevypadla z balkona, z tychto rohov(Vid foto)...Akoby ste to poriesili?...Co by ste tam dali?...Tak aby sa nezranila a aj nevypadla...A zas aby to co tam dam- nezhrdzavelo, nesplesnivelo...Dakujem za napady...
V podstate, ak nemas zakryty cely balkon, vyskoci ti vrchom, ak bude chciet.
Tym spodom pochybujem, ze vypadne, na to su macky opatrne (a podla foto to nevyzera vysoko, ale neviem).
Ale mozes tam dat ohradku z plexiskla, alebo podobneho plastoveho materialu.
Tiez by som tam macku navolno nepustala, ale ked uz, tak najlacnejsie riesenie je taka ta folia ako sa dava na ploty, nastrihat a pripevnit.
moja kamarátka má sieťou obalený celý balkón, mačka si tam chodí voľne
Ja mam dve mačky. Tiež mám takýto balkon, mám tam kvetináče a bylinky. mam tam aj komodu, stolik a stoličku. Mačky sú bežne na balkone aj samé, tam si spinkajú. Ani ich nenapadne vyskakovať. Cez noc mám po zábradlie stiahnuté rolety. V týchto teplách tam spia. Len ráno sa hrnú do postele ked im je zima na riťku 😀 😀
Davaju sa silne sietky, poriadne ukotvene a napnute...
Nasa spadla 2x z balkona zo 4 poschodia a nic sa jej nestalo. 🙈
Nam sa takto macka zabila ze vypadla z balkona, otcovi vyslovene vystartovala za chrbtom ked isiel na balkon. Ak chces riesit balkon pre macku ,zavriet ho musis cely. Ten spodok sa zakryva bezne nejakymi listami, alebo vies to poriesit kvetinacmi a pod. Ale vrchom skor vypadne, ked na zabradlie bude vyskakovat , tak mozno potom osietovat cely balkon🙂
Roky sme mali macky v byte s balkonom a v zivote sme ich tam nepustili
@caroline_ kamoska ma paradoxne vonku na balkone skrabadlo a miesto na lezanie pre macky a ta pozoruje ludi a vtaky pol dna 😂 Ale tu sietku tam maju fakt profi navrtanu a silnu, tam moze lozit po tom a nic sa nestane...
@anjelicek26 ved to, macka rada pozoruje vtaky a vyhrieva sa na slnku. Mna by zas nenapadlo tam macku nepustit samozrejme po zabezpeceni balkona.
Môžeš dat sieť... My máme iný balkón so širokou parapetu, mačky su teraz aj poldna na balkóne kým nie je horúce na slnku na tej parapete poobede pod stolom na stolickach
@0silvia0 ved prave, kazdy meter "vybehu" a kazda "zabava" na pozorovanie je pre zviera plus... nam o desat dni prijdu maciatka, som zvedava, co to budu zac, vyzeraju riadne divoke este, ziju s mamou volakde vonku v sene 😂
@anjelicek26 jeej, potom sa tesime na macacie fotky 🐱🐱
@0silvia0 momentalne musime hlavne vyriesit dilemu, v koho izbe budu spavat, lebo je s toho jedna velka medzi-detska drama 😂
@anjelicek26 macka si vyberie sama. Nase su prelietave, raz spia u jedneho raz u druheho.
@0silvia0 ony su este malicke, len 8-9 tyzdnov ked dojdu, tak prve dni chcem, nech nelietaju po celom dome a schodiskach bez dozoru... preto tie dotahovacky, ze kde budu spat 😂 Mne je jasne, ze ked im par noci budu skakat od radosti po nohach a po hlave, ze ich to prejde 😂
Ja by som tam dal pásik polykarbonatu. Je to pekne, pomerne pevné a zaroveň mačka nakukat nebude. Ale ak sa rozhodne preskocit tak preskoči🤔
@0silvia0 náš kocúr spí len so psom, do ktorého je zamilovaný
@anjelicek26 tak ono mačka si sama vyberie.... Môj chlap plánoval ze u nás v spálni nie, dcéra ze bude spat s nou v posteli, nakoniec mi spia obe nad hlavou na vankúši a keď majú pocit ze majú málo miesta tak jedna si ľahne cez môj krk a mam ju ako sal... A keď majú pocit ze sa o 5 ráno musia začať hrať, tak ich vyhodím z izby ale dvere len privriem inak skrabu na dvere, tak ich nájdem spat staršiu urazenu pri nohách a mladšiu v kvetináči s fikusom
Kocur bol v byte 8 rokov od maciatka,v lete spaval na balkone, nevypadol (preliezol parkrat na susedkin balkon, ani vtedy nespadol)
https://lacnavoliera.sk/ Nam tento pan robil taku konstrukciu na balkon. Macka volne chodi von.
Naša mačka má voľný prístup na balkón, prelieza aj k susede, 1. podchodie- asi 2 x vypadol.
Nášho púšťame na balkón a cez leto má v noci balkón otvorený tak môže chodiť hore dole .Nemám nič tam spravené ,ale viem že nevypadne on cez tie diery sa pozerá vonka.Raz nám síce vypadol ale to bolo ešte malé.maca a spadol do susedov.A chodí medzi balkóny čo máme si susedovcami.Ale starého kocúra čo sme.mali tak ten nám vypadol dva krát ale to sme.poculi lebo spadol na satelit čo sme.mali vonka.Muz ho šiel hľadať vybehol.na parkovisko.Druhy krát vypadol z okna aj zo sieťkou čo sme mali spadol do nepokosenej trávy.Nakoniec nám ho zrazilo auto na dedine bol zvyknutý aj na byt aj v dome .Ale idem si dať zasklit tak už nebude mať skade pozerať
Máme dva balkóny v byte a mačku 4 roky.
Nikdy sme ju na balkón nepustili, ani nás to nijako neobmedzuje.
Syn keď bol maly sa aj kupaval na balkóne sedavame tam ,pijeme kávu ale mačku sme tam nepustili nikdy.
Veď macka nevypadne len spodkom ale vyskočí aj vrchom okamžite ako tam zostane chvíľu sama