Ako vypnúť zvonček v byte?

30. sep 2023

Ahojte, prave som sa nastahovala do podnajmu. V noci okolo tretej som sa zobudila na zvonenie bytoveho telefonu ktore je extremne hlasne. Zvonili asi 4× za sebou. Da sa prosim telefon nejak odpojit na noc? Prikladám fotku telefónu. Pomohlo by odpojenie kábla zo spodu? Nikdy som v byte nebyvala a neviem ako tieto veci chodia.

maranco
30. sep 2023

Daj si niekomu šikovnému na bok namontovať vypínač, rozoberie zvonček a vyvedie káblik k vypínaču. A potom ráno pripomienku zapnúť zvonček.
Ten kábel zospodu by mal odpojiť len slúchadlo ale zvonček je v dnu v tej krabičke, zvonil by ďalej.

palculienka40
30. sep 2023

My mame na spodu takehoto telefonu posuvny gombik na znizenie hlasitosti alebo vypnutie.

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ivangeline
30. sep 2023

@palculienka40 my tiez 🙂

luxus10
30. sep 2023

@palculienka40 a aky mate presne model s tym gombikom...

sella38
30. sep 2023

My mame telefon s touto funkciou. Zaveseny podrzim tlacidlo na otvaranie. Zacne blikat, vtedy viem, ze je zvonenie vypnute.

natalia_r
30. sep 2023

@miamia04 ked vyvesi sluchadlo bude dole pocut vsetko co sa bude hovorit v byte

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
natalia_r
30. sep 2023

@miamia04 ved na co sluzi to sluchatko?

zuzuliennka1
30. sep 2023

ak tam nie je ziadne tlacidlo na vypnutie, neda sa vypnut cez poistkovu skrinku? ze by tam bol istic priamo ze "zvoncek"?

miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miamia04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
liusa82
30. sep 2023

my ked sme bývali ešte v byte,tak som ho klasicky vyvesila .Aj tebe sa to dá položiť ho, teda zavesiť slúchatko tam nabok.Mne vadilo aj to,že akurát nám vždy zvonili ešte aj s letákmi za bárs akú hovadinu aj cudzí ludia.Tak som to spravila tak a bolo pokoj🙂

zuzanaam
30. sep 2023

ako písal maranco, daj si niekomu šikovnému spraviť vypínač, ak ho ten telefón už nemá. My sme si tak spravili, keď sme bývali v byte, lebo sme mali psa, ktorý štekal síce len na zvonček, ale v kuse niekto vyzváňal, reklamy, letáky... Tak sme to vypínali večer a keď sme neboli doma.

livka_
1. okt 2023

Skus

natalia_r
1. okt 2023

@miamia04 jaaaaj som nevedela, ze je to uz taketo inovativne

palculienka40
1. okt 2023

@luxus10 daky lacny co nam dalo bytove. Asi to maju vsetky uz teraz. Ale pri dverach ten treba odpojit manualne.