Blba otazka :D ale omylom som zaspala rezim na 9h cistenia , presli 2 a ja idem ochvilu prec na predlzeny vikend. Ako to vypnem??
Podržať on/off
Návod na použitie?
Taky existuje 9 hodinovy? Podrz on/off.
Nasa sa neda vypnut, jedine pauznut alebo tvrdy reset nejakou kombinaciou klaves, ale potom musim zadat zakladne parametre, tusim tvrdost vody a uz neviem co ... Ale nikdy to neriesim, vzdy ma nastavene otvaranie dvierok, takze ked sa unuva doumyvat, tak sa sama otvori. Uz sme zapinali aj pred odchodom prec, tiez ma napada vtedy, ze hadam nenastane nejaka chyba ... Ale 9 hodinovy nema, max tusim do 5.
Vytiahni zo zastrcky 😄
@sweet20 vstavanu hej :D
@adeladulova ked to je vnutri :D musim ju otvoriy
@stellarstar navod k nej nebol, byvame v novom byte a uz tu bola :D bez navodu, ani google navod nevytooglil
@vanilkovazmrzka 😀😀
@beata_k existuje :D toez som sa cudovala
Návod nájdeš aj na nete musíš len vedieť ako sa volá
Daj foto
tak to nechaj bežať...
Ja nikdy myčku nevypínam, ani keď idem preč
tak veď keď doumýva sa otvorí nie?
Véd ju normálne vypni. Určite nevybuchne. Napíš znacku
Kašli na to nech umýva nič sa nestane.
Aká umývačka riadu má 9 hodinový program?
@e1h nejaky eko program ktory bezi dlhsie na nizsiu teplotu + tam bude zahrnuty aj cas susenia s otvorenymi dvierkami
@e1h bosch :D
Už je vypnutá?
Autorka + @vanilkovazmrzka
Tiež máme Bosch, ale najdlhší program, ktorý viem nastaviť má 4 hodiny a 15 minút (tichý režim 50°C + intezívne mytie + hygienický režim + extra sušenie). Eco program so sušením pri otvorených dvierkach má menej ako 4 hodiny.
@e1h no dobre, ja mam tiez najdlhsi 4 hodinovy, ale tak ked to autorke napisalo 9 hodin tak asi nejaky 9 hodinovy musi byt 😃
@vanilkovazmrzka podľa mňa si zapla odložený štart o 9 hodín...
@e1h Tiez ma to napadlo 🙂
Mas stavanu?