Ženy poraďte, medzi sklo na dvierkach rúry mi sadla špina, postekane, nevyzerá to dobre 😔dá sa to vyčistiť?!? Bojím sa rozobrať, aby sa nestalo,že to potom nezlozime...má niekto skúsenosť ? Máme zn. Nardi.
To su len dva uchyty ktore drzia a v pohode sa da vybrat, len bacha ked vyberies, dvierka sa same zdvihnu hore ,aspon teda u mna na gorenje
@dada7701 S touto značkou konkrétne nie, mám Electrolux, a pekne sa dá rozobrať, a vyčistiť🙂 otázka pár minút. Skús pozrieť na YouTube návod ako dať dole dvierka.
Vdaka za otazku. Aj ja uz isty cas premyslam ako na to. xD
Mam whirpiol a viem vybrat vnutorne sklo.skus odfotiti ako to mas mozno poradime
tiež máme Elektrolux a vysunúť sa nedá, ale mm mi to vždy rozoberie...a potom po umytí zloží.
A ja som sa už zmierovala s tými stekancami že to bude navždy :p a ono to pôjde asi vyčistiť 🙂
@nerya ja som na to ani neprišla, poradila kamarátka 😂, návod čítam až v najväčšom zúfalstve a tam som sa ešte nedostala
@paulinadreamy do čerta YouTube, že ma ti nenapadlo, veď tam sa dá nájsť všetko 👍
@elizabet173 teraz neviem či je to irónia ale veru návody tam nejaké sú ☺️
@paulinadreamy nie, nie je to irónia, ja som na to fakt neprišla, pýtala som sa v práci, nechcela som do toho montovať drahého, on je síce veľmi zručný, ale chcela som ešte niekedy piecť 😎
@elizabet173 mne to polovička spravila v priebehu pár minút,takže skús,žiadna veda 🙂
Nám sa. Napríklad dá to jedno sklo vysunut len von, prišla som. Na to po dvoch rokoch 🤦🤦🤣🤣