Ahojte, dnes v nemocici mi kvapla krv na biele rifle
Po príchode domov som ich hodila do práčky dala vanish a ostatné pracie prostriedky ale nevypralo mi to
Neviete, čo by na to pomohlo? Vždy mi vypralo krv , netusim čo sa stalo tentokrát
nemala si hneď prať, do studenej vody odmočit
Ach viem , ale vždy mi to pustilo . Vážne tomu nerozumiem :(
@ivaa_ namoc do vanishu, nechaj tak aj 2 dni a znovu oper. Mne takto vyslo vsetko, krv, cucoriedkova stava, banan aj trava.
@simsalabim ďakujem skúsim to tak
Napadlo mi ešte peroxid, nepomohlo by to ?
Vyskusaj zlcove mydlo, mne to velmi pomohlo.
@ivaa_ Zlcove mydlo. Preprat, nechat zaschnut a az tak oprat.
@ivaa_ ja som mala minulý týždeň nehodu našu kazdomesačnú ženskú a ráno som si sadla a všetko červené a to som mala aj nightky, no toto som vyskúšala na biele zlcove mydlo, sódu a soľ a pekne mi všetko pustilo , dala som studenú vodu dala všetko co som napisala asi zodvakrat preprala v rukách potom som som dala do práčky a pustilo mi to 😊 mne nikdy vanisch na skvrny nepomohol 🤷♀️
@ivaa_ toto zlcove mydlo som kúpila v dm, a aj oni majú denkmint zlcove mydlo aj to je dobré
Ďakujem vám žienky moc 😙
Bola som kúpiť zlcove mydlo , skúsim to
Inak potom už len to savo
no keď už je to oprané, pôjde to ťažšie. Ak sú čisto biele daj na to peroxid a nechaj pôsobiť (alebo ešte lepšie celé do roztoku), mne to príde zdravšie ako savo. Dala som tak dole zapraté škvrny z bieleho trička, a to som predtým vyskúšala vanish, mydlá, bielidlo, nič nepomohlo.
@ivaa_ asi uz treba jedine kupit nove :/ haha
@ivaa_ Fuu, uz ked si to zaprala, tak neviem. Ale kym je cerstve tak viem tak, ze treba studenou vodou hned vysuchat/preprat a az tak dat do pracky.