Ahoj, ako ocistim uplne luxusne pomalovanu stenu farebnou kriedou? modrou, zelenou,...
Nieco overene nech to nerozmazem a nech muz nemusi malovat
Ps. kriedy boli zhabane a bolo vysvetlene, ze budu pouzivane vyhradne vonku 🤣
V Tchibo majú také špongie, na znečistené steny.
@hennyinnsbruck to je čo za srandu. Môže sa s tým utrieť hocijaká stena?
@nelinka888 To je akoby hubka s bielou farbou napustena. Navlhci sa a pretrie špina na stene (topánky).. To vlastne pusti tu farbu potom.
Je to biele takže biela stena.
Super vec 👍
@koniarova
@hennyinnsbruck
dakujem, pozriem to
@hennyinnsbruck bude to fungovať aj na ceruzku na stene neviete?
@hennyinnsbruck super, využijem v kuchyni na stene, v spálni kapučínovú asi len premaľovať 😢 😀
@hennyinnsbruck ja toto tiež zháňam, mne sa syn ešte aj pochváli, že nielen čiary čierne, ešte tie čiary aj v maľuje farebné... Ale neviem to už dlho zohnať, u nás v meste už nemajú..
@bavlnka92
@dzejsik
@stevvvka ono záleží aké tmavé to je.. Mne čiernou ceruzou pomalovala to úplne dole nejde. Jemne čiary šli. Ale bledsie idú super 👍🙏
V kuchyni som mala stenu od kávy, prekrylo. V predsieni od spiciek topánok stena.. Prekrylo.
Hlavne do detskej je to mne super keď som to dostala mala som o 80%krajšiu stenu. Vyhla som sa malovke 😂veru na capucino stenu asi nie. Ale na chodbe mam zltu a pohoda. Není vidno.
@stevvvka ono keď sa moc cochre zíde stena 😂 to sa mi stalo. Ale kašlať nato keď pôjde do skoly sa bude maľovať. Teraz ma 2.5 roka
Na rýchlo len lebo ideme preč nedala som to cele dole ale dačo vidno
Ja by som skusila oprasit metlitckou od lopatky ci to nezide aspon trochu ked vravis, ze je to krieda.
a teda nie je to omyvatelna farba ale biela primalex tusim