Ako vybrať práčku?
Podľa coho vybrať práčku?
objem , programy,dlzka programov.. pre mna bolo dolezite pozriet aj kolko kg pradla aky program ma ,,, cim menej smart funkcii tym lepsie pre mna ... rozhodne som sa vyhybala pracke samsung kedze s nou nielen ja ale aj kopa znamych mla zlu skusenost ... a v neposlednom rade i cena ..
Ja vyberam pracku podla toho,ci ma moznost menit dlzku programov prania,otacky a podobne a potom pozeram na objem pradla,spotrebu a ostatne parametre.
To všetko čo už napísali a či z vrchu plniteľné či z predu
Tak pre mna je hlavne mat velky bubon, aby som oprala aj periny a nemusela to nosit do cistiarne, takze mame pracku a aj susicku na 10 kil... predlzenu zaruku si vzdy priplacame, lebo u nas tie stroje bezia velmi casto, je nas 6... spotreba, voda, ano tiez dolezite body, ale ked vezmes horne rady dobrych znaciek, tak to bude ok... my mame bosch a LG a obe slapu velmi dobre, nabuduce mozno skusime miele... ale nevyzera, ze by sa chystali v dohladnej dobe skolabovat 😂
Práčka a aj iný elektrospotrebič je väčšinou o šťastí 😊
A čo poviete napríklad na tuto? https://m.andreashop.sk/indesit-bwsa-61051-w-eu...
V prvom rade určite nie z andreshop! Otrasná skúsenosť s umývačku, ktorú sim ledva reklamovala, hned od nova bola buchnutá a oni sa vobec nehanbili ju poslať ďalšiemu zákazníkovi! Hanba im!
my sme kupovali aj pracku a aj susicku Philco, chcela som dobry pomer ceny aj kvality a pri tejto znacke to bolo take optimalne. Ked sme vyberali, tak bolo pre mna podstatne na kolko kg je, ake ma programy, aku ma spotrebu vody, elektriny, no proste take zakladne veci a aby ovladanie nebolo komplikovane, aby sa v tom aj muz rychlo zorientoval.
Objem
energeticka trieda
rozmery
sposob plnenia
mnozstvo predvolenych programov a moznost na nich upravit otacky teplotu
Smart ovladanie

Objem pradla, spotreba, otacky zmykania, motor, akcia ... pripadne aj programy ak zvyknes prat nieco specialne ...