Ako utierate TV?

22. feb 2023

Alebo s čím? Kúpila som vlhčené obrúsky špeciálne na TV ale aj tak to neutrie dobre je tam prach a čmuhy

kvetinka75
22. feb 2023

povysávam - nadstavec s kefkou a potom prejdem handričkou

mirka_a_hrasok
22. feb 2023

Vsetko, co som kedy pouzila, mi spravilo smuhy. Cize uz len cista svedska utierka, nic viac netreba. Fakt niekedy staci malo, nemusis vymyslat kadeco, skusat vsakovake prostriedky, a to najjednoduchsie riesenie je zaroven aj to najlepsie :D

tenerifka
22. feb 2023

tou chlpatou metlickou

wade
22. feb 2023

Pozor na mikrovlakno, ak mas lesky povrch (ako ja). Poskriabe ti ho. Su na to specialne spreje - na cistenie lcd displejov a pouzivam cistu / ciste bavlnenu utierku. Nikdy ziadna smuha. Po kazdom pouziti ide do prania.

diewcatqoo
22. feb 2023

Mam specialny gel a antistaticku utierku na utieranie displejov. Cistim s tym TV, monitory, notebooky... ziadna smuha nikdy.

tasticka59
22. feb 2023

mame na to nejaky sprej na monitory a na tv, tak toto sa nastrieka a vyutiera sa handrickou. uz ruky takto utierame.

tasticka59
22. feb 2023

mame na to nejaky sprej na monitory a na tv, tak toto sa nastrieka a vyutiera sa handrickou. uz ruky takto utierame.

miskamicha
22. feb 2023

Su na to spreje s handrickami 🙂

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
1. mar 2023

@tasticka59
@keyla38
@diewcatqoo a môžte poradiť konkretny sprej?

autor
5. mar 2023

@diewcatqoo a ako túto utierku periete? ..mám tam písané že nesmie do pračky ...stačí ručne?