Alebo s čím? Kúpila som vlhčené obrúsky špeciálne na TV ale aj tak to neutrie dobre je tam prach a čmuhy
Vsetko, co som kedy pouzila, mi spravilo smuhy. Cize uz len cista svedska utierka, nic viac netreba. Fakt niekedy staci malo, nemusis vymyslat kadeco, skusat vsakovake prostriedky, a to najjednoduchsie riesenie je zaroven aj to najlepsie :D
tou chlpatou metlickou
Pozor na mikrovlakno, ak mas lesky povrch (ako ja). Poskriabe ti ho. Su na to specialne spreje - na cistenie lcd displejov a pouzivam cistu / ciste bavlnenu utierku. Nikdy ziadna smuha. Po kazdom pouziti ide do prania.
Mam specialny gel a antistaticku utierku na utieranie displejov. Cistim s tym TV, monitory, notebooky... ziadna smuha nikdy.
mame na to nejaky sprej na monitory a na tv, tak toto sa nastrieka a vyutiera sa handrickou. uz ruky takto utierame.
mame na to nejaky sprej na monitory a na tv, tak toto sa nastrieka a vyutiera sa handrickou. uz ruky takto utierame.
Su na to spreje s handrickami 🙂
@tasticka59
@keyla38
@diewcatqoo a môžte poradiť konkretny sprej?
@diewcatqoo a ako túto utierku periete? ..mám tam písané že nesmie do pračky ...stačí ručne?
povysávam - nadstavec s kefkou a potom prejdem handričkou