Ako udržať poriadok?

27. mar 2023

Baby poraďte. Som zúfalá. Kam odkladate veci, ktoré máte na sebe 1x? Mne je blbé ich dať späť do skríň medzi čisté voňavé veci. Mam tu aktuálne čierne nohavice, športové legíny, potom domáce nohavice mam na sebe ale mam ešte jedny priesvitné, len keď je doma manžel. Potom ešte na vonku na ihrisko. To isté s trickami. Dvoje podprsenky- športovú a klasickú.... nemám systém.
A to nehovorím, že mám ešte dieťať a ďalšiu takúto kopu....

tyrkysova_kobyla
27. mar 2023

Mam v skrini na to vyhradene miesto, kam ich ukladam. Mam ju navrhnutu tak, ze to mam pod vesiakmi na polici

zmrzlinka2021
27. mar 2023

V skrini polička, nie čisté ale ešte nejde do prania

meca
27. mar 2023

Ja mam také veci na vesiaku nemy sluha a snažím sa ich vždy skombinovať s niecim zo skrine

autor
27. mar 2023

@meca aj my ho mame, ale potrebovali by sme ich 10 😂

autor
27. mar 2023

Tak asi na to vypratam policu. Aj tak mam z toho taky pocit, že nosené medzi čistými vecami

katka700
27. mar 2023

Na bok skrine som prisroubovala krátkymi skrutkami háčiky a na ne vešiam roznosene oblečenie zavesené na tých obyčajných čiernych vešiakoch z ikei

gabika0825
27. mar 2023

Normálne naspäť do skrine. Pokial viem že som sa cez deň spotila, alebo som bola cely deň preč a neprezliekla som sa, tak vtedy ide rovno do pracky to pradlo.. samozrejme spodné pradlo a ponozky každý deň nové… podprsenky periem raz za dva dni nohavičky a ponozky každý deň a ostatne podľa potreby…

minesasubu
27. mar 2023

Ja ich mám zavesné v kupelni na tyčke predtým tam boli uteráky ale teraz su tam moje veci 🙂 syn ma veci hore na prebalovaku v kupelni tiez ( 8 mesiacov cize to nezaberie moc miesta ) muž má tiež v kupelni položené na skrinke ,cize máme celú kúpelnu obloženú vecami 🙂

slavomira236
27. mar 2023

Mam nemeho sluhu a este taku taburetku tam davam veci co nosim po doma..deti maju v skrini jednu policu no oni sa este nepotia..napriklad dam raz synovi tricko pride domov odlozim do skrine dalsi den vezme ine a potom zas to zo skrine

h2
27. mar 2023

Mám ich na stoličke v spálni. Ale ja takto nezvyknem mať veľa vecí. Napríklad také tričko, to keď si vyzlečiem, tak už ide rovno do prania, aj keby som ho mala len pár hodín.

kiwi3
27. mar 2023

Toto som riešila akurát tak po vypuknutí kovidu. Špinavé do kosa, použiteľné naspat do skrine. Inak si to nejak neviem predstaviť.

lsimo
28. mar 2023

Mám ich v komode vo vrchnom šuflíku, tam mám na to vyhradené miesto presne na takéto oblečenie, pri mojom mužovi niečo také nehrozí, takže ten hneď do prania dáva 😀