Zdravim, rada by som sa poradila, mam shaggy koberec s dlhym vlasom, na ktory sa mi vycikalo steniatko. Aj napriek vycisteniu praskom a spongiou tam je stale citit moc. Vedeli by ste mi poradit, co s tym robit? Mam namysli ako inak to mozem este vycistit okrem firmy a tepovania specialnym vysavacom.
Dakujem
Mne taký počúraný od psa tepovala aj firma, musela som koberec vyhodiť.Bolo to stále cítiť.
@marlenka222 aj ja som vyhodila po 2 rokoch. Veliky za 400ecka. Mne havko vykrvacal nanom po oberacii bol, neustriehla som a neslo ani vytepovat. Proste nic. Ale to uz bolo aj tak passe, bola rozhodnuta ze ho vyhodim. Dlhy vlas kvalitny, sa,, zabije,, a nejde vycesat, vycistit, proste nic. Nikdy viac. Odniesla som smer utulok. Aspon mali havkovia veeelky vytepovany koberec 😂
@sofistikovana123 ja som mala taký parádny za 100€ a po roku som ho vyhodila. Nedal sa očistiť, vysávať ani prať. Ani vytepovat nijak. Ak je na takej bodkovaného podložke tak to máš úplne zbytočne. Aj som cesala aj kartacom drhla... Absolútne nič. Každú radu som skúsila a ani 1 nepomohla. Robila som ho keď mi z firmy kde tepuju poradili že vodou vystriekat cez wapku :(