Ako ste spokojné s obliečkami z mikroplyšu?
@patka06 To fakt??? A ja som ich dnes objednala svokrovcom a rodičom. Že aký super darček...
@michalajulka ja ich milujem, na dotyk veľmi príjemný, mäkký
@michalajulka vyskusala som na navsteve. Zaspavalo sa v nich dobre, lebo boli take pritulne, ale zobudula som sa spotena ako vrata od chlieva, lebo to ziaden pot nesaje. Za mna na zimu radsej flanel, sice zmolkuje ale je to aspon bavlna, ktora aj hreje aj pot saje
@michalajulka fakt, kupujem len 100% bavlnené
@michalajulka tak aspon budu mat pre navstevy, moze sa stat, ze v nich budete vy spavat
@michalajulka nemám rada umelinu, ale tieto kúpila mama a sú fajn.Ale vždy dám buď plachtu a obliečky iné, alebo naopak, keď som mala celú sadu bolo to tak teple, že môžeš na terase späť🙂
@viestta To hej, len som ich chcela potešiť, že niečo iné, lepšie ako obyčajné...
@michalajulka ja som to videla v reklame a uz z videá bolo vidieť, aká je to umelina
@michalajulka ja som sa pod nimi varila. Ale zase ja spávam iba v muzovom tričku a je mi teplo
@luccija Tak to by boli asi dobré pre mňa, lebo ja spím väčšinou aj v župane 🙂
Tak budem pýtať potom recenzie a dám vedieť, či boli spokojní, sama som zvedavá...
Ja mám tiež a som spokojná. Všetky ostatné mám iba bavlnu a tieto sú pre mňa na zimu prijemnejsie.
@michalajulka ja som za kombináciu mikroplysova napinacia plachta a obliecky z flanelu.
prijemne spanie. Vsetci v dome ich maju radi okrem mba, ozaj je v tom teplo, ale tak to predsa ma byt. Decka maju dokonca svietiace hviezdy v tme a fakt to funguje vari uz treti rok
@michalajulka ja som si tiež včera objednala obliečky a plachtu, tak som zvedavá.
Pre mňa nepríjemný umelý hrubý materiál, nevhodný na obliečky.