Ako ste obnovili náter na vstavanej skrini?

tl999
15. júl 2023

Nechcem vymeniť jej dvere, lebo sú funkčné len táto veľmi hnedá farba mi prekáža.
Premýšľala som už nad lepiacom tapetou ale neviem či sa lepila lebo skriňa má mäkší látkový povrch.
Má niekto skúsenosti s takou skriňou?
Ďakujem za každú radu.

jamimo
15. júl 2023

@tl999 Úplne jednoducho, kriedovou farbou. Skús sa inšpirovať tu, alebo zatelefonuj, pani je veľmi ochotná poradiť. Vymeníš úchytky a máš pekný kus nábytku 😉
https://www.navidieku.sk/inspiracie/
Prípadne zvoľ predajňu farby - laky, alebo Obi oddelenie farieb, opýtaj sa na kriedové farby a možnosť voľby farby zo vzorkovníka. Nebudeš si vedieť vybrať 😃

janka_266
15. júl 2023

@tl999 pozrite profily na instagrame Veronika kril alebo pekne bývať, oni zvyknu dávať rady k renováciam

tl999
autor
15. júl 2023

@jamimo Na drevenom povrchu veľmi dobre vyzerajú tieto farby, ale dá sa ich aplikovať na textilovom povrchu?

mamelka
15. júl 2023

@tl999 horšia kvalita fotky, ale látka isto nie, to by som nemalovala,aj keď som už videla ako natierali sedačky s Annou Sloan, len viac riedili vodou.
Nerozmýšľala si vymeniť dvere? Alebo,že by ste si spravili? Tiez som natierala skrine ale to bolo cele z dreva

jamimo
15. júl 2023

@tl999 juj, tak to ti nepoviem. Skús zatelefonovať počas otváracích hodín do tej predajne, čo som priložila link, pani ti s istotou odpovie. Má to v malíčku 😉
PS: z fotky nevidno že sa jedná o textil.

tl999
autor
16. júl 2023

Dievčatá, ďakujem pekne za rady!
Nechcem vymeniť dvere, lebo sú veľmi kvalitné, len estetický problém mám s nimi :D.
Objednávala som si lepiacu pásku z Aliexpressu, uvidíme či sa nalepí. Ak nie tak nalepím ju na písacom stole.