Dajte tipy ako skladujete kufre aby zabrali čo najmenej miesta? V období keď dlhšiu dobu nikam necestujte. Obaja s mužom pracujeme v oblasti kde dovolenky kadejako cez rok nehrozia. Staré textilné som mala ako matriošky, tieto nové sa nedajú.
V najhor ejaej polici skrine na chdobe, ktora je pre tento ucel urobena na T. Tym padom je cela horna bez predelenia a zmesti sa tam kadeco. Su tam vsetky cestovne veci. Kufre, tasky, piknikove veci,…
Hore na skrini vylozene
malé v šatníku, veľké v pivnici
Na chodbe ani inde nemám skrine, kam by som vedela napchať 5-6kufrov. Ani v perináči nie je prázdne miesto, v šatníku mám na vrchných policiach kreatívne potreby, korčule, lyžiarky a pod.
@alenka58 v pivnici sa tiež nedá máme tam päť bicyklov a pneu na dve autá
Korcule, lyziarky a ine sezonne veci dat do pivnice a hned mas miesto v satniku.
My máme v pivnici, ale ak by im nemal miesto dala do igelitu a balkón
a na co ti je 5-6kufrov? lebo teda my sme traja doma a mame 3+nejake cestovne tsky, na kratke vylety. Stohovat sa nam daju.. ja ich mam na povale, inak pojdu do satnika hore. Kreativne veci si zasluzia svoju skrinu a sportove veci tiez...ale ak mas tak malo ulozneho priestoru, tak ozaj 6 kufrov niekde skladovat mi pride vela..
Tak kufre daj do pivnice. Vsak pivnica = police, bicykle sa daju zavesit, pneumatiky idu na seba
*teraz pozeram tych 5 bicyklov, cize vas je dost 🙂)) tak potom tolko kufrov ok, ale teda skladovat to..
a daju sa dat aj do satnikov pod vesiakove casti, ale to tiez by sa mi cely rok okolo otho nechcelo chodit
Naco ti je 6kufrov? My mame 2, su v sebe a v mensom naskladane dalsie sezonne veci
V pivnici mam 5 kufrov
No hlavne nevlastnime 5-6 kufrov 🙈 mame 2 velke a v nich skladujeme 2 cabin size, vcetky su v pivnici v regaly, potom mame este velky turisticky ruksak a tasku (to je tiez v kufroch strcene).
Ak necestujete casto a nemate miesto, tak ich mozes pouzit ako ulozisko sezonneho oblecenia (v zime nasklada do nich letne napr)
Pod postelou a v nich mam navlecky, deky a tak vselico, co nepouzivame :D
My mame len dva kufre a vždy bohaté stačili a tie boli v pivnici teraz ich mám u deti v pivnici doma nemám žiadny stačia cestovné tašky
Napchaj do kufrov sezonne oblecenie a odloz ho v nich, tam kde ho mas ulozene bez kufrov.
@sono2 lebo sme dvaja dospelí traja puberťáci
@andrejka1974 ako často letíme/jazdíte spolu všetci na spoločné dovolenky?
@milanemila sme 5 členna rodina, vy ste koľký?
@eeffka lebo nás je 5 tie menšie dám do väčších ale aj tak sú ich 3
@guudy v pivnici mám toľko veci že sa tam už nič nezmestí
Tak ich maj v strede obyvacky ked nemas nikde miesto a nikde nemozu byt 🤷♀️
Alebo ich "rozhod" do izieb nech ma kazdy jeden kufor vo svojej skrini - na vrchu alebo na spodku.
Ja ich mam v praci vo firemnom sklade zabalene a oznacene. Sme sice 4 clenna rodina, ale mame 3 velke kufre a 2 male. Byvam v byte a v pivnici tiez nemam na to uz priestor - 2 sady pneumatik na elektrinoch, vianocne ozdoby, bicykle, naradie…
@anjelicek26 wow.
Do kufrov (máme 2) balím mimosezonne veci. Teraz tam naukladám letné šaty, tričká, kraťasy a hore na skriňu.
@anjelicek26 Monka vo mne ide poraziť z toho jedneho, co je otočený opacne 😅
@zuzinka888 väčšia sranda je to dostať do auta😅🤣🤣
Už len s 2 babami ale to len na nás víkendový dom na dovolenku a tam postačia tašky inde už nechodím naposledy som bola pred 8 rokmi ja muž najstarší syn a dcéra a stačili nám dva kufre
@anjelicek26 😂 moje nervy... príves vám treba 😂
Hore na skriňu vyložene alebo aj do postele s uloznym priestorom.