Ako skladujete kufre?

1. okt 2024

Dajte tipy ako skladujete kufre aby zabrali čo najmenej miesta? V období keď dlhšiu dobu nikam necestujte. Obaja s mužom pracujeme v oblasti kde dovolenky kadejako cez rok nehrozia. Staré textilné som mala ako matriošky, tieto nové sa nedajú.

gemerka17
1. okt 2024

Hore na skriňu vyložene alebo aj do postele s uloznym priestorom.

moonlight1210
1. okt 2024

V najhor ejaej polici skrine na chdobe, ktora je pre tento ucel urobena na T. Tym padom je cela horna bez predelenia a zmesti sa tam kadeco. Su tam vsetky cestovne veci. Kufre, tasky, piknikove veci,…

anjelicek26
1. okt 2024

Hore na skrini vylozene

alenka58
1. okt 2024

malé v šatníku, veľké v pivnici

autor
1. okt 2024

Na chodbe ani inde nemám skrine, kam by som vedela napchať 5-6kufrov. Ani v perináči nie je prázdne miesto, v šatníku mám na vrchných policiach kreatívne potreby, korčule, lyžiarky a pod.

autor
1. okt 2024

@alenka58 v pivnici sa tiež nedá máme tam päť bicyklov a pneu na dve autá

guudy
1. okt 2024

Korcule, lyziarky a ine sezonne veci dat do pivnice a hned mas miesto v satniku.

sense
1. okt 2024

My máme v pivnici, ale ak by im nemal miesto dala do igelitu a balkón

simca06022011
1. okt 2024

a na co ti je 5-6kufrov? lebo teda my sme traja doma a mame 3+nejake cestovne tsky, na kratke vylety. Stohovat sa nam daju.. ja ich mam na povale, inak pojdu do satnika hore. Kreativne veci si zasluzia svoju skrinu a sportove veci tiez...ale ak mas tak malo ulozneho priestoru, tak ozaj 6 kufrov niekde skladovat mi pride vela..
Tak kufre daj do pivnice. Vsak pivnica = police, bicykle sa daju zavesit, pneumatiky idu na seba

*teraz pozeram tych 5 bicyklov, cize vas je dost 🙂)) tak potom tolko kufrov ok, ale teda skladovat to..

simca06022011
1. okt 2024

a daju sa dat aj do satnikov pod vesiakove casti, ale to tiez by sa mi cely rok okolo otho nechcelo chodit

eeffka
1. okt 2024

Naco ti je 6kufrov? My mame 2, su v sebe a v mensom naskladane dalsie sezonne veci

sono2
1. okt 2024

V pivnici mam 5 kufrov

milanemila
1. okt 2024

No hlavne nevlastnime 5-6 kufrov 🙈 mame 2 velke a v nich skladujeme 2 cabin size, vcetky su v pivnici v regaly, potom mame este velky turisticky ruksak a tasku (to je tiez v kufroch strcene).
Ak necestujete casto a nemate miesto, tak ich mozes pouzit ako ulozisko sezonneho oblecenia (v zime nasklada do nich letne napr)

x_mery_x
1. okt 2024

Pod postelou a v nich mam navlecky, deky a tak vselico, co nepouzivame :D

andrejka1974
1. okt 2024

My mame len dva kufre a vždy bohaté stačili a tie boli v pivnici teraz ich mám u deti v pivnici doma nemám žiadny stačia cestovné tašky

viestta
1. okt 2024

Napchaj do kufrov sezonne oblecenie a odloz ho v nich, tam kde ho mas ulozene bez kufrov.

autor
1. okt 2024

@sono2 lebo sme dvaja dospelí traja puberťáci

autor
1. okt 2024

@andrejka1974 ako často letíme/jazdíte spolu všetci na spoločné dovolenky?

autor
1. okt 2024

@milanemila sme 5 členna rodina, vy ste koľký?

autor
1. okt 2024

@eeffka lebo nás je 5 tie menšie dám do väčších ale aj tak sú ich 3

autor
1. okt 2024

@guudy v pivnici mám toľko veci že sa tam už nič nezmestí

nafka0483
1. okt 2024

Tak ich maj v strede obyvacky ked nemas nikde miesto a nikde nemozu byt 🤷‍♀️

Alebo ich "rozhod" do izieb nech ma kazdy jeden kufor vo svojej skrini - na vrchu alebo na spodku.

temperity
1. okt 2024

Ja ich mam v praci vo firemnom sklade zabalene a oznacene. Sme sice 4 clenna rodina, ale mame 3 velke kufre a 2 male. Byvam v byte a v pivnici tiez nemam na to uz priestor - 2 sady pneumatik na elektrinoch, vianocne ozdoby, bicykle, naradie…

anjelicek26
1. okt 2024

Nas je 7.. elegantné to nie je, ale čo už...

zuzinka888
1. okt 2024
barbie00
1. okt 2024

Do kufrov (máme 2) balím mimosezonne veci. Teraz tam naukladám letné šaty, tričká, kraťasy a hore na skriňu.

lindus_esterka
1. okt 2024

@anjelicek26 Monka vo mne ide poraziť z toho jedneho, co je otočený opacne 😅

anjelicek26
1. okt 2024

@zuzinka888 väčšia sranda je to dostať do auta😅🤣🤣

andrejka1974
1. okt 2024

Už len s 2 babami ale to len na nás víkendový dom na dovolenku a tam postačia tašky inde už nechodím naposledy som bola pred 8 rokmi ja muž najstarší syn a dcéra a stačili nám dva kufre

simca06022011
1. okt 2024

@anjelicek26 😂 moje nervy... príves vám treba 😂