Ako skladujete detské oblečenie?

17. okt 2024

Ahojte aký ste mali systém pri oblečení pre bábätká? Mám uz nakúpené rôzne veľkosti a neviem ako si to usporiadať. Rozmýšľam že kúpim si tie také látkové škatule každý na typ oblečenie napr body dupačky a napríklad teraz si tam dám 50-56 a ostatné veľkosti si odložím a budem vyberať podľa potreby.

micha1linka
17. okt 2024

no a tie ostatne velkosti budes mat kde? v pivnici alebo v garazi? daj si pozor aby ti nezozltli.

lenka2232
17. okt 2024

Ja som to mala vsetko v komode a vytahovala som,ked bolo treba

anavixy
17. okt 2024

Ja som mala dost aj podedeneho aj noveho nakupeneho a dokupovanejo stale ked sa mi nieco zapacilo a mala som na to velku skrinu kde som mala rozdelene boxy/krabice podla velkosti, vsetky druhy oblecenia jednej velkosti pokope a tak som menila ako rastla som vybrala nove odlozila vyrastene.

lucia13022023
17. okt 2024

Moje dieťa má od začiatku aj skriňu aj komodu, čiže menšie veci alebo teda co nosil aktuálne som mala v skrini a ostatné v komode.

kiki68
17. okt 2024

Vakuove saky. Tak skladujem aj zimne/ letne

malaopicka
17. okt 2024

Máme komodu, v nej košíky rôznych veľkosti a mám podelené body s krátkym, body s dlhým, mikiny, nohavice, ponožky atď. Mám všetko uložené podľa farby a samozrejme aktuálne veľkosti. Väčšie veci do budúcna mám vo veľkých boxoch v našom šatníku, robila som to tak od začiatku. Najprv som menila veci stále, hlavne prvého pol roka hrozne rástol, teraz stačí sezónne. Bundy/overaly má na vešiakoch. Zatiaľ nemá ani rok, takže veci, ktoré donosí darujem/predám. Budúci rok už dáme prerobiť izbu a preorganizujeme aj oblečenie podľa toho.

autor
17. okt 2024

@micha1linka tie ostatné budú buď pod posteľou v taškách alebo v hore v skrini v plastových boxov.

autor
17. okt 2024

@malaopicka áno presne takto som to myslela aj ja 🙂

tramtada31
17. okt 2024

Ja som dala do vakuoveho sacku a dala hore do skrine

ivka21
17. okt 2024

Mne sa osvedčili plastové boxy mam ich pod posteľou a ešte vákuové vrecia ale kvalitne lebo sa radi roztrhnú. Len časom je toho fakt kvantum a človek radšej vyhodí do zberu lebo na to nemám nervy

janetinka27
17. okt 2024

Ahoj, oblecenie som podelila podla velkosti do priesvitnych uzatvaratelnych boxov, oznacila som na predok boxu, co obsahuje. Boxy su v pivnici.

Doma som si nechala len aktualne oblecenie, to som roztriedila do plastovych rovnakych skatul, ktore som usporiadala do suflikov komody.
Doma mam este box, kam odkladam veci, z ktorych babo vyrastlo alebo su mimo sezonu a priebezne ich posuvam dalej.

pralinka86
17. okt 2024

Komoda so suflikmi a 1-2 šuflíky vrchne boli na aktualne oblečenie, spodne ďalšie pre dalsie veľkosti.. ale nemala som toho veľa, ani pocet kusov a hlavne nie dopredu kupovane.
Naj system cosi taketo