Ako skladujete detské oblečenie?

Včera o 11:13

Ahojte aký ste mali systém pri oblečení pre bábätká? Mám uz nakúpené rôzne veľkosti a neviem ako si to usporiadať. Rozmýšľam že kúpim si tie také látkové škatule každý na typ oblečenie napr body dupačky a napríklad teraz si tam dám 50-56 a ostatné veľkosti si odložím a budem vyberať podľa potreby.

micha1linka
Včera o 11:16

no a tie ostatne velkosti budes mat kde? v pivnici alebo v garazi? daj si pozor aby ti nezozltli.

lenka2232
Včera o 11:17

Ja som to mala vsetko v komode a vytahovala som,ked bolo treba

anavixy
Včera o 11:17

Ja som mala dost aj podedeneho aj noveho nakupeneho a dokupovanejo stale ked sa mi nieco zapacilo a mala som na to velku skrinu kde som mala rozdelene boxy/krabice podla velkosti, vsetky druhy oblecenia jednej velkosti pokope a tak som menila ako rastla som vybrala nove odlozila vyrastene.

lucia13022023
Včera o 11:21

Moje dieťa má od začiatku aj skriňu aj komodu, čiže menšie veci alebo teda co nosil aktuálne som mala v skrini a ostatné v komode.

kiki68
Včera o 11:30

Vakuove saky. Tak skladujem aj zimne/ letne

malaopicka
Včera o 12:03

Máme komodu, v nej košíky rôznych veľkosti a mám podelené body s krátkym, body s dlhým, mikiny, nohavice, ponožky atď. Mám všetko uložené podľa farby a samozrejme aktuálne veľkosti. Väčšie veci do budúcna mám vo veľkých boxoch v našom šatníku, robila som to tak od začiatku. Najprv som menila veci stále, hlavne prvého pol roka hrozne rástol, teraz stačí sezónne. Bundy/overaly má na vešiakoch. Zatiaľ nemá ani rok, takže veci, ktoré donosí darujem/predám. Budúci rok už dáme prerobiť izbu a preorganizujeme aj oblečenie podľa toho.

autor
Včera o 12:08

@micha1linka tie ostatné budú buď pod posteľou v taškách alebo v hore v skrini v plastových boxov.

autor
Včera o 12:08

@malaopicka áno presne takto som to myslela aj ja 🙂

tramtada31
Včera o 12:09

Ja som dala do vakuoveho sacku a dala hore do skrine

ivka21
Včera o 15:19

Mne sa osvedčili plastové boxy mam ich pod posteľou a ešte vákuové vrecia ale kvalitne lebo sa radi roztrhnú. Len časom je toho fakt kvantum a človek radšej vyhodí do zberu lebo na to nemám nervy

janetinka27
Včera o 17:53

Ahoj, oblecenie som podelila podla velkosti do priesvitnych uzatvaratelnych boxov, oznacila som na predok boxu, co obsahuje. Boxy su v pivnici.

Doma som si nechala len aktualne oblecenie, to som roztriedila do plastovych rovnakych skatul, ktore som usporiadala do suflikov komody.
Doma mam este box, kam odkladam veci, z ktorych babo vyrastlo alebo su mimo sezonu a priebezne ich posuvam dalej.

pralinka86
Včera o 18:08

Komoda so suflikmi a 1-2 šuflíky vrchne boli na aktualne oblečenie, spodne ďalšie pre dalsie veľkosti.. ale nemala som toho veľa, ani pocet kusov a hlavne nie dopredu kupovane.
Naj system cosi taketo