Presťahovala som sa do Bratislavy kvôli novej práci a bývam sama v garzónke, ktorú som vzala najmä kvôli blízkosti do práce a cez jednu známu, čiže to mám o dosť lacnejšie, čo sa mi pri mojom plate hodí. Tešila som sa, ale je to pre mňa aj nezvyk, keďže doteraz som stále bývala s niekym, či s rodičmi, vtedajším priateľom alebo na internáte so spolubývajúcimi. Ako ste si vy zvykli na to, že odrazu bývate úplne sami? Prídete domov a niet tam nikoho, s kým sa porozprávať, prehodiť pár slov...
Treba nadviazať nové priateľstva. Kolegovia v práci susedia atď. Potom s nimi vybehnúť na kávu, pivo, večeru... robiť si program🥂✌️
Hlavne nesed doma, tam to poznas. Radsej spoznavaj mesto.
Veď je leto a kopa akcii, načo sedíš doma? Však sa pozrieť do mesta a zoznam sa s novými ľudmi
Na fcb stále ľudia hľadajú partakov na tury koncerty či len tak na kávu do mesta
Boli to najlepšie r2 roky môjho života. Chodila som stále nahá, varila som kedy som chcela a co som chcela, mohla som si mrvit kade sa mi chcelo a zaroven nemusela som za nikým upratovať. A keď som mala chuť o 2 v noci som tancovala po byte. Och bolo to super. Zvykneš si rýchlo neboj nič. Skus si nájsť nejakú aktivitu kde spoznáš ľudí (chodiť do fitka a tak).
Najlepsie obdobie v zivote byvat sama. No ale ak ti to nevyhovuje tak si pozri nejake podujatia alebo vybehni niekde do baru 🙂
ďakujem, prisťahovala som sa tu len pred týždňom, je to ešte nové pre mňa a nastupujem do práce až tento pondelok, zopár ľudí tu samozrejme poznám, dokonca tento víkend sú tu moji rodičia, pretože mi ešte doniesli nejaké veci, každopádne ide o ten pocit, že človek príde po výlete "domov" a nikde nikto 🙂
Chápem.. je to o zvyku. Zapla som si rádio, pozrela chvíľku telku, môžeš mat aj nejaké zvieratko (macicku, králika, skrecka, vtacka..), vybehnúť na balkón či pozorovať z okna, čo sa deje vonku. V každom prípade to po čase prejde.
No…mám rada svoj život s partnerom a bábom, ale hneď by som sa s tebou na týždeň vymenila 😁. Keď som chcela, tak som išla s kolegami von (tiež som sa sťahovala z východu do BA kvôli práci), našťastie nás nastúpilo zopár v približne rovnakej dobe, tak sme mali rovnaké témy a “problémy” 🙂. A keď som nechcela, prišla som domov, zapla telku ako kulisu, vyvalila sa na gauč a jedla zmrzku len v spodnom prádle (alebo si pol víkendu čítala v posteli, alebo čokoľvek, na čo som práve mala náladu 🙂). Fajn obdobie to bolo 🙂
Ja vždy keď sa niekam presťahuje chodím na prechádzky. Spoznáš tak okolie a zoroentujes sa. A pozri si zaujímavosti v okolí a chod na 'vypravy'. V ba odporúčam chodiť MHD, spoznáš oveľa viac ako autom.
Jednoducho,nebyt doma,ale medzi ludmi. Je leto,uzivaj si na nabrezi dunaja prechadzky,sportuj,chod do mesta,moznosti mas milion. Ja som do bytu chodila iba spavat,cez den ma tam nebolo