Ahojte.. 🙂 zaujíma ma, ako vyzdobujete či už interiér alebo exteriér vašich príbytkov na jeseň? Prip. kde beriete inšpiráciu a nakupujete výzdobu? Ďakujem. 🙂
Dnu klasika - nejaké tekvicky, sviečky, do váz mám umelé také červené guľôčky, jesenné lístie a ešte také oranžové plody nespomeniem si na názov teraz. Vonku som mala vždy vresy, ale kašlem na ne tento rok, lebo mi vždy uschnu, neviem sa asi o ne starať 🤣 tak ich nahradíme asi chryzantémy tento rok
@mamamasama Verím, hlavne aj pre deti to má čaro a budú mať pekne spomienky. 😊
@petronellla87 To znie super, sviečky a tekvice na jeseň nesmú chýbať.😁
Krásny. Jesenný 🍂🍂🍂
Mám taký istý veniec a používam ho na jeseň.
Vonku nic, tu vsetko zoschne, za 2 dni by bolo po tekvici. Mam odlozene nejake dekoracie z predchadzajucich rokov dovnutra a priebezne doplñujem, minule som si z Europy priniesla javorove listy a namalovala som ich na hnedooranzovo, tento rok som kupila v Ikea taku sklenu tekvicu, mam nejake umele retaze s listami, nejake haluzky, a doplñam zltocervenymi jablkami, tekvicami a roznymi orechmi
Výzdobu u nás doma má plne v rukách náš syn, takže od pondelka tu máme Halloween.
Vobec nijako! Mam rada ciste plochy a neznasam rozne blbosticky skladovat.
Krasny veniec na dverach,krasny veniec na stole,gastanovi panacikovia,jesenne plody,tekvica,aj svietiaca tekvica,tak to mam rada.Nic preplacane,ale nech citit ze prisla jesen 😊
zatial som tento rok kupila obrus s motivom tekviciek. Neskor chcem este dokupit nejake dekoracie 🙂
Nevyzdobujem okrem Vianoc nic. Niekedy na Velku noc par kraslic do kosika. Jednak nemam kde tie serepeticky skladovat, jednak to zdrzuje pri upratovani.
Nadherna téma, ja ešte stále trpím v horúčavách, dnes 32C. Ak by vam to nevadilo dajte aj fotky, veľmi sa tesim na jesen.
Autorka; nádherný veniec aj jesenný aj zimný môže byt.
Nijak. Jedine na Vianoce a Velku noc, tak triezvo. Neoblubujem cacky macky 😉
Konečne schovám zajaca z veľkej noci. Jeseň môže prísť...
Rada načerpam inšpirácie
Tvorime s detmi. Na okna nejake listky, jezkov. Vyzera to u nas ako v školke, ale milujem to 🍂🥰