Ako si vyzdobujete bývanie na jeseň?

4. sep 2024

Ahojte.. 🙂 zaujíma ma, ako vyzdobujete či už interiér alebo exteriér vašich príbytkov na jeseň? Prip. kde beriete inšpiráciu a nakupujete výzdobu? Ďakujem. 🙂

mamamasama
4. sep 2024

Tvorime s detmi. Na okna nejake listky, jezkov. Vyzera to u nas ako v školke, ale milujem to 🍂🥰

petronellla87
4. sep 2024

Dnu klasika - nejaké tekvicky, sviečky, do váz mám umelé také červené guľôčky, jesenné lístie a ešte také oranžové plody nespomeniem si na názov teraz. Vonku som mala vždy vresy, ale kašlem na ne tento rok, lebo mi vždy uschnu, neviem sa asi o ne starať 🤣 tak ich nahradíme asi chryzantémy tento rok

autor
4. sep 2024

@mamamasama Verím, hlavne aj pre deti to má čaro a budú mať pekne spomienky. 😊

@petronellla87 To znie super, sviečky a tekvice na jeseň nesmú chýbať.😁

autor
4. sep 2024

Myslíte, že tento veniec pôsobí jesenne alebo sa skôr hodí ako vianočný? Na zavesenie na vchodove dvere.🤔

mamamasama
4. sep 2024

Krásny. Jesenný 🍂🍂🍂

michaela789
4. sep 2024

Mám taký istý veniec a používam ho na jeseň.

tenerifka
4. sep 2024

Vonku nic, tu vsetko zoschne, za 2 dni by bolo po tekvici. Mam odlozene nejake dekoracie z predchadzajucich rokov dovnutra a priebezne doplñujem, minule som si z Europy priniesla javorove listy a namalovala som ich na hnedooranzovo, tento rok som kupila v Ikea taku sklenu tekvicu, mam nejake umele retaze s listami, nejake haluzky, a doplñam zltocervenymi jablkami, tekvicami a roznymi orechmi

letfenixa
4. sep 2024

Výzdobu u nás doma má plne v rukách náš syn, takže od pondelka tu máme Halloween.

mane01
4. sep 2024

Vobec nijako! Mam rada ciste plochy a neznasam rozne blbosticky skladovat.

maminkadeticiek
4. sep 2024

Krasny veniec na dverach,krasny veniec na stole,gastanovi panacikovia,jesenne plody,tekvica,aj svietiaca tekvica,tak to mam rada.Nic preplacane,ale nech citit ze prisla jesen 😊

bessie12
4. sep 2024

zatial som tento rok kupila obrus s motivom tekviciek. Neskor chcem este dokupit nejake dekoracie 🙂

tenerifka
4. sep 2024

@mane01 aj ja mam rada minimalizmus, ale tekvice s listami, orechmi a svieckami v jednej malej bednicke neuskodia.....
Ved aj stromcek zdobime na Vianoce

viestta
4. sep 2024

Nevyzdobujem okrem Vianoc nic. Niekedy na Velku noc par kraslic do kosika. Jednak nemam kde tie serepeticky skladovat, jednak to zdrzuje pri upratovani.

zeldia
4. sep 2024

Nadherna téma, ja ešte stále trpím v horúčavách, dnes 32C. Ak by vam to nevadilo dajte aj fotky, veľmi sa tesim na jesen.

zeldia
4. sep 2024

Autorka; nádherný veniec aj jesenný aj zimný môže byt.

oli18
4. sep 2024

Nijak. Jedine na Vianoce a Velku noc, tak triezvo. Neoblubujem cacky macky 😉

bobaas
4. sep 2024

Konečne schovám zajaca z veľkej noci. Jeseň môže prísť...

dory11
5. sep 2024

Rada načerpam inšpirácie