Ako si vybrať kuchynské štúdio/stolára?

juliet86
2. dec 2024

Ahojte. Kupujeme novy byt. Mame podorys. A nevieme ako vybrat kuchynske studio/stolara. Mame nejake odporucania ale za prve nevieme kedy presne prebehne technicka kontrola bytu (kedy by mohli prist zamerat) a kedy prebehne kataster (kedy potrebujeme.realizaciu)
A ako nam bie studio nacenit? Podla podorysu? Kde u koho vlastne zacat s nacenovanim? Bratislava.

personality
2. dec 2024

V podstate je to jedno, lebo všade Ti vedia urobiť to isté. Keď tak si daj spraviť rôzne návrhy a cenové ponuky. Potom finálne upravite. Ja som mala predstavu co chcem sama. Čiže urob si predstavu a oni Ti to vysperkuju.

mameha7
2. dec 2024

@juliet86 my sme si dali spraviť nábytok u Poctivého stolára z Malaciek. Prišli normálne zamerať sem do Bratislavy. Kuchyne majú nádherné, stačí pozrieť ich Facebook.

adamfr
2. dec 2024

Dobrý večer, sme stolárska firma Sherwood - Stolárstvo z Michaloviec a radi vám pomôžeme s návrhom a realizáciou kuchynskej linky aj celého obývacieho priestoru. 📐🔨

Vymyslíme pre vás návrh, pripravíme cenovú ponuku aj vizualizáciu – úplne zdarma! 💡 Ponúkame priaznivé ceny a voľné termíny. V prípade záujmu nás určite kontaktujte.

juliet86
autor
3. dec 2024

@adamfr dakujem krasne. len teda michalovce su trosku od ruky sme z BA

adamfr
3. dec 2024

Samozrejme to nieje problém pracujeme po celom slovensku.

hanka_lipka
16. dec 2024

Dobrý deň, získať orientačné cenové ponuky viete už pred technickou kontrolou. Nám interiér robila firma NARIO, s ktorou sme boli veľmi spokojní. Majú showroom v Lamači, skvelých architektov a vlastnú výrobu nábytku. Robia to celkom lacno, určite odporúčame. Ak chcete, zavolajte priamo pánovi Balážovi na číslo +421 918 360 910

juliet86
autor
16. dec 2024

@hanka_lipka dakujem za tip a prosim mozte mi aspon ramcovo skalovo povedat ake boli finamcne ramce? totiz kazdy ma tu latku lacne drahe uplne inde zistujem 😅

hanka_lipka
16. dec 2024

@juliet86 Co sa tyka kuchyne, nam robili taku lepsiu Lkovu do bytu na mieru aj materialy lepsie a stalo nas to cele 9500€ aj s navrhom, s montazou, vela sa nam aj venovali. Ale viem ze maju aj lacnejsie na showroome mali vela vzoriek a tak.. a nukali mi aj lacnejsie moznosti, skuste sa im ozvat. Vedia vam urobit aj hrubu ponuku a potom sa viete posunut dalej. Maju vlastnu vyrobu tu na Slovensku, takze to bolo super 🙂

juliet86
autor
16. dec 2024

@hanka_lipka dakujem pekne

iva_na11
25. dec 2024

@hanka_lipka ahoj prosim ta a robili vam aj navrh na zaciatku? Za ten ste platili? Dakujem

hanka_lipka
25. dec 2024

@iva_na11 nie, za návrh sme neplatili 🙂