Dobrý večer, máme v dome priestor na malé domáce fitko. ja mám nadváhu, mám 105 kg, preto by som chcela stroje, ktoré mi neublížia. Veslovací trenažér je vhodný? Bežiaci pás? ďalej chcem fitloptu, činky. Bude to fajn?
Hej, lavičku som zabudla, to už muž objednal. Máme tam priestor 40m2 takže celkom sa toho zmestí dnuka. A ešte aj zrkadlo a rebriny by som chcela. Ďakujem.
Odporucam napr rebriny a hrazdu na stenu
Prosím najprv schudnúť, aby si to všetko mohla používať,nechcem ťa uraziť ale na rebrinach sa s touto váhou aj tak neudrzis,veslivaci trenažér ako chceš používať pri tejto váhe, tam sa musíš poskladať,keď stojíš zohnes sa k zemi? Zatiaľ schudnúť prechádzky, činky do ruky a vlastné telo je aj tak najlepší cviciaci nástroj .Choď von a začni s rýchlou chôdzou,bicykel
Ahoj,my máme multipress , lavičku a jednoručky.stači na všetky partie.plus chodíme na bicykel a beh,ale vonku.bežiaci pás by sa nám nevošiel a popravde som zvyknutá už po vonku.je to zdravšie.
Samozrejme úprav stravu a!nečakaj ,že to pôjde hneď.
Mne sa váha spustila až po pol roku a to naozaj intenzívneho cvičenia plus úprave stravy !! Vydržať! Držím palce, budeš sa cítiť skvelo!
Ja mam doma polku izby takto vybavenu, za mna je super stojan na tyc a tiez zaroven na zavazia, lavicka ( polohovatelna), fitlopta a potom idealne mat hornu a dolnu kladku. Jeden matrac ( ten zeleny z ikea), to poskladas vzdy ked treba, dve cinky nastavitelne a teda kotuce k tomu. S tymto musis vediet zrobit skoro vsetko . Jaj a este gumy na cvicenie.
TRX
áno. plus jednu lavičku, najlepšie polohovaciu sed-ľah a dvojručku…