Ako sa zbaviť prachu?

dajulka01
23. feb 2022

Ahojte žienky, potrebujem poradiť alebo ja už neviem…keď som navrhovala spálňu s priateľom rozhodli sme sa že pojdeme do dizajnu čierno zlatá, vyzera to všetko super ale po čase som zistila že som urobila veľkú chybu😂 máme čiernu kožennú postel, s čelom na ktorom stale treba utierat prach ale ten vidno tak po 3 dnoch sle vacsiu hlupst ktoru lutujem je že máme dokonča čierne nočné stolíky🤦🏻‍♀️🥴 toľko čo utiem prach vyvetram všetko a vyprášim každý jeden koberec je to tu zas 😀 jeden den si poupratujem upratujem aj pol dna a potom večer idem lahnúť a niečo si ukladam na stolík a tam už nahromadeny prach, potom sa citim akoby som žila v bordeli…už so premýšľala či na ten stolik nekúpim nejaké pekné dečky aby to zakrylo celu plochu vrchu stolika lebo ma to irituje alebo poraďte čo robiť aby ten prach tolko nesadal…v lete sme mysleli že je to z klímy ale teraz neviem naozaj, mením aj postelné stále periem práčka a sušička praská vo švíkoch ale nič nepomaha…pomoze čistička vzduchu?

kittykat22
23. feb 2022

@dajulka01 urcite ti pomoze cisticka vzduchu a ak mas doma susicku. Toto kombo ti zaruci menej prachu v byte.

zmrzlinka2021
23. feb 2022

ja toto vidim v kupelni, vylestim umyvadlo, vanu a o dva dni uz vidim vrstvu niecoho..

dajulka01
autor
23. feb 2022

@kittykat22 sušičku mám a je pravda že pozorujem menej orachu v obývačke a kuchyni lebo to mame prepojene a kupelna je hned vedla ale spalna je už ďalej tak tam asi ta sušička to nevysaje😂 preto premýšľam nad niečim do spálne…

kittykat22
23. feb 2022

@dajulka01 ja mam tuto cisticku Xiaomi Mi Air Purifier 3H a som velmi spokojna.

tomikejt
23. feb 2022

@dajulka01 mam tu istú čističku ako píše
@kittykat22 a som spoko

dajulka01
autor
23. feb 2022

@kittykat22 pozerala som ale tento typ už je vypredany

andreatytler
24. feb 2022

@dajulka01 To je jednak tym ze na ciernej vidiet uplne kazde jedno zrnko prachu. Vyskusaj a daj si na ten solik biely tanier a o dva dni sa pozri kolko prachu budes vidiet na to stoliku a kolko na tom tanieri. Ja mam cierny sporak. Musim ho utierat niekolkokrat denne. Druhyproblem je to ze je to spalna. Tam sa prasi najviac. Neviem presne cim to je ale asi tymi perinami, tym ze sa tam ludia prezliekaju a tym padom prasia, tym ze tam su 8 hodin denne a zhadzuju zo seba kozne bunky.
Ja utieram dlazky takou stierkou na prach 2x denne. Prejdem spalnu a nazbieram tam viac prachu ako vo vsetkych ostatnych izbach dokopy.
Asi najpepsie bude vyhodit tie stoliky za svetlejsie.

dajulka01
autor
24. feb 2022

@andreatytler poprqvde uz som včera pozerala ine stoliky a ine varianty😀 že neviem asi by som brala ine aj ked ich nemame ani rok :/

cajchana
24. feb 2022

No prach bude stale ale zase :D Ked ho budes castejsie utierat tiez ho tam bude menej 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kittykat22
24. feb 2022

@dajulka01 tak kup nejaku novu verziu. Bude to vsetko to iste, asi len lepsie parametre. Je dobra v tom ze nema v sebe vodu. Pustis, vypnes, vycistis filter a je to. Ziadna praca.