Co odporucate? Nechcela by som si dat zasklievat balkon ani davat sietku, ide to vobec bez toho? Lietaju mi tam stale,trusia, katastrofa.
Bohužiaľ, sieťka alebo zaskliť sú jediné naozaj trvalo účinné riešenia.
A vyskúšala som kadečo.
Na počudovanie, tie blbé kolotocove veterniky zapichane do truhlokov s kvetmi tohto roku zázračné zafungovali. Vietor s tým točí takmer v kuse, holuby nepristavaju na zabradli
A ostne/ hroty proti holubom by nepomohli. Nalepit ich na zabradlie, my sme ich mali na parapetach v spalni, kedze sme mali tuju asi 70 cm od okna a pomohlo. Nastastie tuja uz nie je a + dali sme vonkajsie zaluzie, kt su stale dole😀
My byvame v Nitre a teda tam je ich požehnane nič ine nepomohlo len tie pichliace na parapety.
mám zavesené cdčka a plechovky od piva, celkom účinné, akurát keď viac fúka vietor dosť to počuť, to čakám či niekto nezazvoní že čo je to za hlukm k susede ich chodilo ale podstatne viac, má tam také malé čosi, asi rušičku a cez celý balkón špagáty a na nich cd, už ich nechodí toľko
Zaobstaraj si mačku 🐱 ti garantujem, že žiaden operenec sa k balkónu nepriblíži 😀
https://mojdom.zoznam.sk/stavba-a-rekonstrukcia...