Ahojte dievčatá, prosím poraďte niečo, čím sa zbavím smradu z benzínu v práčke 🤔 vyprala som manželovi tričko, ktoré mal poliate trošku s benzínom a odvtedy sa toho smradu nie a nie zbaviť. Už som skúsila snáď všetko. Sódu bikarbónu, ocot aj tie čističe práčky, čo v drogérii predávajú, aj som bubon vydrhla... Či len čakať, kým to vyprchá samo?🤷🤷🤷 Vďaka
ocot, soda bikarbona ale skus dat 2 kapsule do umyvacky
@timetotime vyskúšam, dám tomu šancu, ale jedine asi počkať kým ti vyprchne 👍
@jaja1991 vyskusaj, uvidis. ja tak pravidelne cistim pracku a pracka uz funguje peknych par rokov
@timetotime nepomohlo, stále to tam cítiť...idem si zajtra kúpiť liter originál Sava a skúsim to ešte s tým, lebo už neviem, že čo
@jaja1991 len potom daj plachanie navyse aby si nestali flaky na obleceni
Ahoj, podarilo sa to s niecim vycistit pracku? Mne sa stalo to iste, muz si trosku oblial z benzinom topanky, hodila som ich do pracky a teraz mi smrdi cela
Tak na toto som zvedava, stalo sa mi ze som oprala vysusila kadeco benzinove, olejove ale nejaky trvaly smrad mi to nenechalo v pracke, susicku som musela vydrhnut odmastnovacom :D
@nanka888 skusila si dat tu pracku na 90tku? ak to ostalo mastne od benzinu niekde, na to len riadna kombinacia odmastnovaca / napr. tie tablety do umyvacky/ a horucej vody. A skusit aj poutierat predtym vsetky gumenne a pod. casti ktore vidno... A vyvetrat.
@simca06022011 toto všetko som aj vtedy skúsila nepomohlo...až to savo