Ako sa zbavím pachu zo sedačky?

zlostitko
10. apr 2021

Dievcata, urobila som veeelku chybu. Kupila som pouzivanu sedacku a ta smrdi. Jednoducho je to pach inej domacnosti, dokonca miestami az zatuchnuty a neviem ako sa toho zbavit. Potahy som vyprala, vetram ju na balkone ale neviem, ci sa to vysmrdi len tak. Vcera sme ju striekali s vonnym olejom, vodkou a neviem cim este, ale velmi to nepomaha. Som z toho dost nestastna. Dva gauce a kreslo. Ale za dobru cenu 😂😂. Je to Ikea, ak to pomoze. Dakujem za akukolvek radu. Uz to nikdy nespravim.

simona_11
10. apr 2021

Ahoj, najviac asi pomôže čerstvý vzduch a slniečko. A mne dosť pomohlo aj toto. Vytepovala som sedačku dala vyschnúť na čerstvý vzduch a keď bola taká nie úplne suchá (polosucha) nastriekala som ju ešte týmto: sanytol - dezodoracni a dezinfekčný prípravok (špeciálny na tkaniny)

sonetta
10. apr 2021

Skus si zavolať firmu na čistenie. Nam pred 2tyzdnami čistili gauč a stále cítiť, že vonia, aj keď prechádzam cez obývacku cítim tu vôňu.

danieli
10. apr 2021

Skuste si pozicat ozonovy generator, my sme sanovali po obrovskom poziari, pomohol nam zbavit sa prave zapachu, naviac dezinfikuje, mohlo by to pomoct

luccija
10. apr 2021

@zlostitko tiež si myslim, že tepovaciu firmu

morezda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luxus10
10. apr 2021

@zlostitko bud ju postriekaj celu sanytolom, univerzalnym, a nechaj uschnut, prip, mozes nasvietit uv led lampou, ktora ma dezinfekcne ucinky-tu ju maju...

https://kytary.sk/beamz-buv93/HN191390/?s=BJbWa...